Keresés
Close this search box.

Gyümölcsgyűjtő kocsi, szállító szalagokkal, konténer kezeléssel COMPACT CM01.11

Teljesen elektromos gyümölcsszedő kocsi, amelyet a betakarítási szakasz felgyorsítására és megkönnyítésére terveztek és teszteltek. A V11-gyel megegyező alap használatának köszönhetően a gyűjtőszalagokkal felszerelt rendszer képes akár 35%-os lejtőkön is optimálisan működni.

Gyümölcs betakarító kocsi COMPACT gyűjtőszalagokkal CM01.11

Teljesen elektromos gyümölcsszedő kocsi, amelyet a betakarítási szakasz felgyorsítására és megkönnyítésére terveztek és teszteltek. A V11-gyel megegyező alap használatának köszönhetően az övekkel felszerelt rendszer képes akár 35% -os lejtőkön is optimálisan működni.
Ez a rendszer ugyanarra a V11 alapra telepíthető, és gyorsan és egyszerűen felcserélhető a platformmal.
A betakarítási sebesség és a kezelő kényelmének javítására tervezett CM01 ideális gép azok számára, akik növelni akarják termelékenységüket bármilyen típusú terepen és mindenekelőtt zaj nélkül.
A CM01-n a kezelőnek lehetősége van a legkényelmesebb és legmegfelelőbb helyzetet kiválasztani a 2 központi szalag számára.
A peronhoz hasonlóan a CM011-nek is lehetősége van vontatott kezelőgépként az úton vontatni.
A CM011-et ugyanazokkal a kritériumokkal tervezték, mint a V11-et, elsősorban az energiapazarlás optimalizálására törekedve, így ezzel az alkalmazással is kiváló autonómiát kínálva.
A COMPACT V11 az első olyan teljesen elektromos gép, amelynek lehetősége van a berendezések egyszerű cseréjére, egy normál emelvényről a gyűjtés elősegítőjére haladva, és bármilyen lejtőn vagy durva terepen képes kezelni mindkét konfigurációt.

A „COMPACT” elnevezés egy olyan mezőgazdasági gép létrehozásának ötletéből származik, amely alkalmas olyan földterületre, amelyen agilis és kompakt járműre volt szükség, sőt, képes garantálni a manőverek maximális egyszerűségét.
Az elektronikával foglalkozó Flavio Lorenzi segítségének köszönhetően a COMPACT V11 gyümölcsgyűjtő kocsit kiállítják az Interpoma 2014-en, a bolzanói nemzetközi almavásáron, és megkapja a látogatók és az ágazat szakembereinek teljes jóváhagyását. Ez a siker meggyőzi Marco-t, hogy a szenvedélyt hivatássá alakítsa és saját céget hozzon létre. Ezért fejleszti az eredeti COMPACT V11 kollekciót, javítva annak stabilitását és teljesítményét, miközben megőrzi funkcionalitását, biztonságát és öko- fenntarthatóságát.
Az új COMPACT mezőgazdasági platformmodell iránti igények számának növekedése szükségessé teszi az együttműködést a CMA Carpenterie Metalliche Anaunia Srl céggel, amely a Sarnonicóban (Tn) székhellyel rendelkező sokéves tapasztalattal rendelkezik a kohászati területen.
A CMA Carpenteria Metal Anaunia nyertes választást bizonyít: 1994-ben a fém asztalos, vízvezeték és hidraulika kézműves vállalataként megállapított tény, hogy az évek során tovább fejlődik a szolgáltatásokban és a gyártási folyamatokban, jelentősen megnövelve termelési mennyiségüket, amíg egy igazi ipari munkává nem válik. tevékenység.
A COMPACT gyümölcsszedő kocsikat ezután a két CMA gyár egyikében állítják össze, ahol a képzett munkaerő alkalmazásának köszönhetően a feldolgozás minden szakaszát követik: a tervezéstől az élvonalbeli programokkal a készítésig, az építéstől a festésig, horganyozás szereléskor, a végső tesztelésig.

Tartozékok a gyümölcsszedő kocsihoz

Kiegészítők a COMPACT V11 gyümölcsszállító kocsinkhoz és a COMPACT CM11.01 szállítószalagokkal ellátott modellhez.

Műbőr korláttakarók
Egyedi tervezésű műbőr korláttakarók kényelmes párnázással.

Vas huzal tárcsás
letekercselő, llítható letekercselő különböző átmérőjű kell szerelni az oldalsó korlát.

Az emelvény mozgásának leállítása villamagasságnál
Ezzel a funkcióval a peron emelési vagy süllyesztési mozgása leáll a tartályok kirakodási magassága közelében. Ez a funkció be- vagy kikapcsolható a gép normál működése során.

Kóddal védett gépi indítás
Ezzel a funkcióval a gép indítását egy kód védi, amelyet a felhasználónak be kell írnia a kijelzőn.