Keresés
Close this search box.

Gyümölcsgyűjtő kocsi COMPACT V11

A Compact pár éve született, az ötlet a terepen szerzett tapasztalatokból és a mechanika iránti erős szenvedélyből született.
Apám számára megépítettem az első gépet egy elektromos szekérből indulva, amihez hozzáadtam a dobozt, és megszületett az első Compact. Ettől a géptől kezdtek kérdezni másokról és a gépről gépre, amelyre ma érkeztünk.

Gyümölcsszedő gyűjtőszalagokkal, konténer kezeléssel

Teljesen elektromos gyümölcsszedő kocsi, amelyet a betakarítási szakasz felgyorsítására és megkönnyítésére terveztek és teszteltek. A V11-gyel megegyező alap használatának köszönhetően az övekkel felszerelt rendszer képes akár 35% -os lejtőkön is optimálisan működni.

Gyümölcs betakarító kocsi COMPACT gyűjtő szalagokkal CM01.11

Teljesen elektromos gyümölcsszedő kocsi, amelyet a betakarítási szakasz felgyorsítására és megkönnyítésére terveztek és teszteltek. A V11-gyel megegyező alap használatának köszönhetően az övekkel felszerelt rendszer képes akár 35% -os lejtőkön is optimálisan működni.
Ez a rendszer ugyanarra a V11 alapra telepíthető, és gyorsan és egyszerűen felcserélhető a platformmal.

A betakarítási sebesség és a kezelő kényelmének javítására tervezett CM01 ideális gép azok számára, akik növelni akarják termelékenységüket bármilyen típusú terepen és mindenekelőtt zaj nélkül.
A CM01-n a kezelőnek lehetősége van a legkényelmesebb és legmegfelelőbb helyzetet kiválasztani a 2 központi szalag számára.
A peronhoz hasonlóan a CM01-nek is lehetősége van vontatott kezelőgépként az úton vontatni.

A CM01-et ugyanazokkal a kritériumokkal tervezték, mint a V11-et, elsősorban az energiapazarlás optimalizálására törekedve, így ezzel az alkalmazással is kiváló autonómiát kínálva.

A COMPACT V11 az első olyan teljesen elektromos gép, amelynek lehetősége van a berendezések egyszerű cseréjére, egy normál emelvényről a gyűjtés elősegítőjére haladva, és bármilyen lejtőn vagy durva terepen képes kezelni mindkét konfigurációt.

Úgy tervezték, hogy minden sorban a legjobban működjön, hanem hogy könnyen használható legyen. A kompaktnál úgy gondoljuk, hogy a gép biztonságának szükségszerűen át kell esnie az egyszerűségen.

Könnyen szállítható úton. Bármely traktorral vontatható, és vontatott kezelőgépként való jóváhagyásra tervezték.

A peronról elérhető magasság minimum 1 méter és legfeljebb 2,8 m között mozog. Ennek a jelentős kirándulásnak köszönhetően a gép lehetővé teszi a kezelők számára, hogy a cseresznye termesztése során is maximális kényelemmel dolgozzanak.

A töltés már nem jelent problémát. A villamos energia rendelkezésre állásától függően különböző típusú töltők választhatók ki, amelyek a legjobban megfelelnek a gép használatának. Az egyfázisú töltő maximális fogyasztása 2 kW, alapfelszereltségként van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű újratöltést minden helyzetben. Más nagyobb teljesítményű töltők is rendelkezésre állnak, amelyek a töltési fázist akár több mint egy órára is felgyorsítják (lítium akkumulátorok felszerelésével).

Tartozékok a gyümölcsszedő kocsihoz

Kiegészítők a COMPACT V11 gyümölcsszállító kocsinkhoz és a COMPACT CM11.01 szállítószalagokkal ellátott modellhez.