Keresés
Close this search box.

Gyümölcsfarázó magas törzshöz FSI3

A magas törzsű gyümölcsösök és ültetvények farázója.

Az FS13 rázó egyedülálló abban, hogy mind magas törzsű, mind intenzív gazdálkodású ültetvényeken használható. Az FSI3 akár 50 cm törzsátmérőjű fák, például cseresznye, mirabella, diófélék, szilva vagy alma rázására alkalmas közvetlenül a törzsön.

A hosszú teleszkópos kar (3 x 100 cm) akár 550 cm távolságot tesz lehetővé a fatörzs és a fedezék széle között. Ez azt jelenti, hogy még a lejtős területeken lévő fák is könnyen elérhetők, és az öreg, nagyon magas fák fő ágait is gyorsan és könnyedén lehet megrázni.

Az FSI3 rázófeje nagyon kompakt, ami azt jelenti, hogy rugalmas és könnyen rögzíthető bármely fára. Opcióként botkormány kapható az üzemeltetéshez. A magas törzshöz és ültetvényre való FSI3 farázó nagyon sokoldalú, hatékony és rugalmas.

Előnyök:
nagyon sokoldalú és rugalmas felhasználás a magas törzsű gyümölcsösökben és ültetvényeken
az FS13 farázónak saját olajellátása van
a rázónak saját vezérlőeszköze van; opcióként kapható botkormány
jobbra és hátra 90°-ban elfordítható rázófej
akár 50 cm törzsátmérőjű fák megrázása
jelentős növekedés a betakarítás jövedelmezőségében; óránként akár 75 magas törzsű fa és intenzív ültetvényeken akár kb. 200 fa betakarítása lehetséges
a hosszú teleszkópos kar (3 x 1 m) akár 5,50 m maximális távolságot tesz lehetővé a fatörzs és a fedezék széle között
a rázófej rögzíthető, ami lehetővé teszi a fák megrázását egyetlen kezelővel, aki a traktoron ül
a rázófej kiakasztható; ez lehetővé teszi két ember közös munkáját: egy ember a traktoron ül, egy ember pedig a rázófejet a fákra akasztja.