Keresés
Close this search box.

Gyomirtó kefe FOBRO

A FOBRO sorkapáló kefe az elmúlt 50 év legfontosabb újdonsága a mechanikus gyomirtásban.

Bevált kapáló rendszer zöldségtermesztéshez, faiskolai kertekhez és speciális mezőgazdasági alkalmazásokhoz. Az alagút védi a forgó keféket. A kefék kopásálló anyagból készültek, és ideálisak köves talajhoz. Rugalmasságuk miatt a kefék a növények közelében is működhetnek. Ez minimálisra csökkenti a kézi gyomirtás és a permetezett közeg kijuttatásának szükségességét.

Jellemzők:
Teljesen állítható sortávolság, legalább 12 cm-es sortávolságtól kezdve Növényvédő alagutak. A FOBRO kapakecse (sorközi gyomláló) az egyetlen ismert eszköz, amellyel ilyen szűk ültetvények között lehet gyomlálni és művelni anélkül, hogy károsítaná a növényeket. Itt lehet közvetlenül mérni a hatékonyságot azáltal, hogy drasztikusan csökkenti azt a területet, amelyet a mechanikai gyomirtás nem ér el (kevesebb kézi gyomirtás) A növények védve vannak a forgó sörtéktől és a talajtól. más művelőeszközökkel. A legfinomabb, legkényesebb hajtások, szárak és gyökerek is érintetlenek maradnak.

Rugalmas kefe sörték
A sörték rendkívül kopásálló anyagból készültek. Rugalmasságuk lehetővé teszi, hogy rendkívül közel dolgozzanak a növényekhez, még sziklás talajban is. Ennek a munkaelvnek köszönhetően mindig a legkisebb növényvédő alagút használható, ami azt jelenti, hogy a növényekhez közelebb kell művelni, minimális kézi gyomirtást vagy gyomirtó permetezést hagyva a sorban. Nagyon fontos mellékhatás érhető el a rugalmas sörtékkel. Úgy törik szét a gazt, hogy mezítláb húzzák ki. Ekkor a gyom gyorsan kiszárad, mert a sörték károsítják a védő viaszbevonatot (kutikulát).

Kettős inga paralelogramma -val
A forgó kefék speciális rögzítésének köszönhetően a talajon lebegnek. A munkamélység beállítása után az állandó marad a vetőmag vagy az átültetőágyban.

Precíziós sávos műtrágyaszóró
A FOBRO kapakefével egyidejűleg kijuttathat és kívánt esetben műtrágyát is bedolgozhat a felső talajrétegbe.

Szalag-permetező
Ha gyomirtó szer kijuttatásra van szükség, akkor csak sorban alkalmazza. Ez azt jelenti, hogy minimalizálja a ráfordítást (költséget), és maximalizálja a környezetvédelmet.

A FOBRO sorkapáló kefe az elmúlt 50 év legfontosabb újdonsága a mechanikus gyomirtásban. Bevált kapáló rendszer zöldségtermesztéshez, faiskolai kertekhez és speciális mezőgazdasági alkalmazásokhoz. Az alagút védi a forgó keféket. A kefék kopásálló anyagból készültek, és ideálisak köves talajhoz. Rugalmasságuk miatt a kefék a növények közelében is működhetnek. Ez minimálisra csökkenti a kézi gyomirtás és a permetezett közeg kijuttatásának szükségességét.

Előny
A FOBRO Brush Hoe (sorközi gyomláló) az egyetlen ismert eszköz az ilyen szűk ültetvények közötti gyomláláshoz és műveléshez anélkül, hogy károsítaná a növényeket és a gyökereket. Itt közvetlenül mérheti a hatékonyságot azáltal, hogy drasztikusan csökkenti azt a területet, amelyet a mechanikus gyomirtás nem ér el (kevesebb kézi gyomirtás). A növényeket védjük a forgó sörtéktől és a talajtól. A sorban a talajt nem mozgatják vagy kanalazzák, mint más talajművelő eszközöknél. Még a legfinomabb, legkényesebb csíra, szár és gyökere is érintetlen marad. viaszbevonat (kutikula).

FOBRO Háromszoros kapa ecset

LEGYÜK KAPCSOLATBA!

Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot!