Keresés
Close this search box.

GRUNDODRILL – AZ ÚJ GENERÁCIÓ

A FÚRÁS ÚJ DIMENZIÓJA
A vízszintes irányított fúrás összetett folyamat, amely egyformán változatos követelményeket támaszt a géptechnológiával szemben. Ezeknek a követelményeknek a felhasználói szemszögből történő intenzív vizsgálata egy egyedülálló fejlesztési folyamathoz vezetett, melynek során minden részletet megkérdőjeleztünk és minden komponenst újragondoltunk. Az eredmény az új GRUNDODRILL generáció egy úttörő koncepcióval, amely a legnagyobb rugalmasságot és maximális termelékenységet teszi lehetővé a kormányozható árok nélküli csőrendszereknél. Az innovatív technológia és a maximális digitalizálás irányadó kombinációjának köszönhetően ez könnyebb, mint gondolná – vagy „egyszerű és könnyű”, ahogy mondjuk.

AZ ÚJ GRUNDODRILL GENERÁCIÓVAL A TRACTO-TECHNIK TELJES SOROZATOT KÍNÁL HAT MODELLEL A 60-280 KN TELJESÍTMÉNYOSZTÁLYOKBAN, AZ INTEGRÁLT KONCEPCIÓVAL MINDEN TEKINTETBEN MEGGYŐZŐ.

RUGALMAS MODULÁRIS KONCEPCIÓ
A különböző gépméretekhez való moduláris felépítés és a lehetőségek sokasága lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ebből a készletből saját igényei szerint konfigurálja fúróberendezését.
TERMELŐ CSÚCS TELJESÍTMÉNY
A jelentősen megnövekedett forgási teljesítmény és fúrófolyadék-kapacitás a megfelelő nagy hajtóerővel kombinálva a termelékenység jelentős növekedését eredményezi. Ez lehetővé teszi, hogy a fúróberendezést bármilyen geológiához optimálisan hozzáigazítsák.
KŐFÚRÁS MINDEN TELJESÍTMÉNY OSZTÁLYBAN
Az egyedi gépkoncepciónak köszönhetően a teljes sorozat használható Jet Condition System (JCS) rendszerként normál rudak esetén hagyományos talajokon, vagy All Condition System (ACS) rendszerként ikercsöves rudak segítségével összetett geológiájú és kőzetekben.
INTUITÍV MŰKÖDÉSI KONCEPCIÓ
Az intuitív kezelési koncepció, amelyben a fúróberendezés szinte minden funkciója egy központi érintőképernyőn keresztül vezérelhető, következetesen a kezelő igényeihez igazodik. Ez ergonomikus és fáradtságmentes munkavégzést tesz lehetővé fokozott automatizálás mellett.
TÁVIRÁNYÍTÁSÚ FÚRÁS
Az összes folyamat kiterjedt automatizálása lehetővé teszi a távvezérelt fúrást egy speciálisan kifejlesztett, innovatív távirányító segítségével.
DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK
Intelligens szoftvermegoldások, amelyek központilag összekapcsolják a tervezést, a végrehajtást, a számlázást, a dokumentációt és a szolgáltatást, lehetővé téve az egyéni vezérlést és a termelékenység növelését.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK GRUNDODRILL:

  • VÍZVEZETÉK ÉPÍTÉS
  • SZÁLOPTIKAI HÁLÓZATOK
  • GÁZELOSZTÓ HÁLÓZATOK
  • FÖLDALATTI KÁBELEZÉS
  • CSATORNA ÉPÍTÉS
  • E-MOBILITÁS
  • SZÉL FARM
  • TÁVFŰTÉS
  • TOVÁBBI INNOVATÍV MEGOLDÁSOK.
Az új GRUNDODRILL generáció egyedi és innovatív működési koncepciója egy alapos, elmélyült fejlesztési folyamat eredménye, szoros együttműködésben fúrómesterekkel, valamint az ergonómia és biomechanika szakértőivel. A legmodernebb vezérlési technológiát intelligens szoftverrel és magas fokú automatizálással kombinálva a kezelő minden eddiginél jobban koncentrálhat a legfontosabb tevékenységére – a fúrásra.

ÜZEMELTETÉS „EGYSZERŰ ÉS KÖNNYŰ”
A teljes működési koncepció magától értetődő és intuitív – a modern okos telefonokhoz vagy táblagépekhez hasonlítható.
Az összes folyamat és munkalépés automatizálása a termelékenység növekedéséhez és a kezelő tehermentesítéséhez vezet.
A fúróberendezés összes központi funkciója alternatívaként manuálisan is vezérelhető
Teljes áttekintés: Az integrált kamerakoncepció automatikusan optimális áttekintést biztosít a kezelő számára a fúróberendezés minden fontos területéről.

RUGALMAS MODULÁRIS RENDSZER

Az új GRUNDODRILL generáció moduláris felépítésének köszönhetően minden egyes fúróberendezés egyedileg konfigurálható. A közel negyven lehetőségből álló választék lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy rugalmasan felszerelje fúróberendezését az alkalmazási körének és a kívánt kényelemnek megfelelően.
Így csak azokért a szolgáltatásokért fizet, amelyekre valóban szüksége van a feladataihoz.
Ezen kívül számos egyéb opció is elérhető, mint például központi kenés, kamerás megfigyelés, nagynyomású tisztítók vagy rögzítőkészletek kábel vezérelt fúráshoz. Értékesítési munkatársaink szívesen adnak tanácsot az Ön egyedi fúróberendezésének konfigurációjával kapcsolatban.

Az új GRUNDODRILL úttörő koncepciója generációja a legnagyobb rugalmasságot és a maximumot teszi lehetővé termelékenység vízszintes irányított fúrásnál. A teljes sorozat hat modellel a teljesítményosztályokban

60-tól 280 kN-ig használható Jet Condition System (JCS) rendszerként a szokásos rudakkal a hagyományos talajokon, ill.

All Condition System (ACS)ként, ikercsöves rudakkal összetett geológiák és kőzetek. Moduláris felépítés különböző gépméretekhez és opciók sokasága teszi lehetővé a felhasználó számára a konfigurálást ebből a készletből származó furatát az egyéni igényei szerint. A trendteremtő kombinációnak köszönhetően innovatív technológia és maximális digitalizáció, ez könnyebb, mint gondolná – vagy „egyszerű és könnyű”, ahogy mondjuk.

Rugalmas moduláris koncepció
Az opciók maximális száma
Termékeny csúcsteljesítmény
Kőzetfúrás minden teljesítményosztályban
Intuitív működési koncepció
Távvezérelt fúrás
Digitális megoldások.


ALKALMAZÁSI KÖR:

Aluljárók
Hosszirányú furatok
A védőcsövek felszerelése
Kőzetfúrás.

KÜLÖNLEGES ALKALMAZÁSOK:

Vízszintes ivóvíz kutak
Öntözés és vízelvezetés
Geotechnikai alkalmazások
És még sok más.