Keresés
Close this search box.

GRUNDODRILL ACS 130 HDD IRÁNYÍTOTT FÚRÓ

ACS – ÖSSZES ÁLLAPOTÚ RENDSZER – FÚRÁSHOZ MINDEN GEOLÓGIÁBAN BELEÉRTVE. SZILÁRD SZIKLÁT.

HDD INDÍTÁSOK A JÖVŐBEN

Jelenleg nagyon világos, hogy az árok nélküli technológia óriási jövőbeli potenciállal rendelkezik. Erőforráskímélő és környezetbarát alkalmazása miatt egyre gyakrabban alkalmazzák, és a nyílt konstrukcióhoz hasonlítják. Ezt a nagy építőipari cégek éppúgy felismerik, mint a fiatal felhasználók, akik kezdettől fogva tudták, hogy a kábelfektetés jövője különösen a HDD-technológiában rejlik

GRUNDODRILL FOLYADÉKOS MEGOLDÁSÚ HDD BERENDEZÉSEK – A vízszintes irányított fúrás (HDD) az egyik leginkább komplex, de egyben a legsokoldalúbb és legrugalmasabb árok nélküli technológia. Ezzel a módszerrel az első lépés egy vezetőfurat létrehozása egy rugalmasan tervezhető furatpálya mentén a HDD fúróberendezés kormányozható fúrófejével. A fúrórudak visszahúzásakor a furat egy tágítófejjel megnagyobbodik, és a csatolt cső be van húzva a furat útjába. Egy szerves fúrófolyadék támogatja a folyamatot. Így a csővezetékek képesek közlekedési utak és víztestek alá vagy mellé szerelhető, még sziklás talajon is. A nagy teljesítményű és sokoldalú GRUNDODRILL Midi-HDD fúrók az 50-300 kN teljesítményosztályokban meggyőzni innovatív műszaki megoldásokkal, nagy rugalmassággal és teherbírással kombinálva. Ez különösen termelékenysé és gazdaságossá teszi őket. Speciális flottakezelési, dokumentációs és tervezési szoftvermegoldásokkal a termelékenység egyénileg tovább növelhető. A komfortfülke körbefutó üvegezésének köszönhetően a kezelő a lehető legjobb körbetekintést nyújtja a munkaterületen anélkül, hogy ki kellene lendíteni a kabint. A legújabb GRUNDODRILL generáció különösen hatékony munkát és akár távvezérelt fúrást tesz lehetővé az intuitív kezelési koncepciónak köszönhetően magas fokú automatizálás.

Cummins motor Tier 5, 115 kW
Opcionálisan használható EL-D80 ikercsöves vagy EL-D67 JET rudakkal
Változtatható nyomaték- és fordulatszám-beállítás a maximális forgási teljesítmény és a maximális termelékenység érdekében bármilyen fordulatszámon
Teljesen automatikus fúrási művelet, beleértve fúrórúd csere és minden más másodlagos tevékenység
Komfort kezelőfülke * 1 incl. Grammer komfortülés (légrugózással * 1), központi zár, elektronikus indításgátló, fűtés, klíma * 1 vagy automata klíma * 1, rádió, kihangosító, üveghűtő
Erőteljes bentonit HD szivattyúk a fedélzeten – teljes áramlás maximális nyomáson a legmagasabb termelékenység érdekében
Innovatív és intuitív kezelési koncepció, rádiós távirányító a távvezérelt fúráshoz * 1
Kompatibilis a TRACTO-TECHNIK összes digitális megoldásával
Számos egyéb lehetőség is elérhető
* 1 lehetőség


TÉNYEK

ÖT MONDATBAN

  1. Sokoldalú több tehetséget kínál Hosszanti furatok, aluljárók, szikla fúrás vagy kábelvezetésű fúrás a helymeghatározáshoz nehéz terepen, lehet mindezt a sokoldalúsággal GRUNDODRILL HDD fúrótornyok. Tökéletesen passzolt fúrószerszámokra garancia optimális fúrási előrehaladás bármilyen talajban.
  2. Prémium érték

Mint minden Nodig rendszer a TRACTO-tól, a GRUNDODRILL fúrótorony állvány ki a

prémiumért minőség. A mi házunkon csak termelési felhasználásra kiváló minőségű acél, amely

kidolgozottan temperált.

Ezen kívül csak mi telepítse az első osztályú alkatrészeket, és tegyen be minden alkatrészt

lépéseiken keresztül.

3. TOP ÉPÍTŐ

Mind GRUNDODRILL a modellek magasra érnek el forgatás és öblítés teljesítmény alacsony

erőforrás-felhasználás és működés anyagokat. Kombinációban hosszú szolgálatukkal élettartam és

alacsony kopás, a folyadék-rásegítésű HDD-berendezések „Made in Sauerland” vannak különösen

hatékony és gazdaságos.

4. Mobil ellenőrzés

Folyadéktámogatású HDD a GRUNDODRILL fúrótornyai A JCS/ACS sorozat teljes mértékben

akár távirányítható is fúró üzemmódban. Minden funkció kényelmesen elérhető kívülről irányítható

a kezelői fülke. A strapabíró távirányító kiáll még a legnehezebb munkakörülmények.

5. Kényelmes munkahely

Akár távirányítóval, akár anélkül – minden GRUNDODRILL fúrótornyok kínálata maximális működés

kényelem. Akár a kényelmes vezérlés ezen keresztül joystick, a sokoldalú számára a kabin üvegezése

optimális láthatóság vagy a rugós kényelem ülés – egy munkahely te nem akar majd elmenni.

KEVERŐKÉSZÜLÉK Teljes tápellátás

Az első osztályú öblítési technika a sikeres fúrás fontos építőköve. A fúrógéppel és a fúrószerszámokkal a TRACTO-TECHNIK öblítési technika optimális egységet alkot a hatékony munkavégzéshez – még bonyolult talajokon is.

Az erőteljes keverőberendezések és szivattyúk magas öblítési teljesítményt garantálnak. Professzionális mérőberendezések és öblítő adalékok állnak rendelkezésre a talajhoz igazított kútöblítési minőséghez.

A témáról többet megtudhat céges képzéseinken, vagy további információkat kérhet a keverőkről és teherautó karosszériákról.

SZÁLLÍTÁS Szívesen segítünk a méretezésben és a teherautó kiválasztásában, pl. filmelőzetes. Lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőnkkel.