Keresés
Close this search box.

Gréder STEHR SUG35T– GPS

STEHR aszfalt SUG35T– GPS és erdei út fel újító rendszer:

„Vállalkozóként szeretne egy lépéssel a versenytársak előtt járni? Vannak ötletei arra vonatkozóan, hogyan lehetne csökkenteni vállalata energia- vagy erőforrás-felhasználását?

Schwalmtal-Storndorf. Az erdei vagy kavicsos út építése egy dolog – a hosszú távú karbantartás a fenntartható értékmegőrzés érdekében egy másik dolog. Ezen szerkezetek különböző típusú károsodásai eltérő intézkedéseket és építési módszereket igényelnek. Különösen nagy kihívást jelent a természeti katasztrófák utáni feldolgozás, mint például a heves esőzések, az árvízkárok vagy a nehéz tehergépjárművek átlagon felüli használata.

Ideális megoldás föld és kavicsozott utak készítésénél vagy azok időszakos karbantartásánál.

Az erős hidraulikus rendszernek és a tartozékok széles választékának köszönhetően a gréder nem csak egyengetést, hanem talajtömörítést is képes elvégezni. Az univerzális rögzítési rendszer lehetővé teszi bármilyen 3,5 tonnás utánfutó használatát a gréder szállításához. A csuklós és összkerékhajtás jó manőverezhetőséget biztosít.

Ennek a gyártónak a gépei érdekelni fogják azokat az építőipari cégeket, erdészeket és gazdálkodókat, akiknek jó minőségű felszerelésre van szükségük utak, utak és autópályák előkészítéséhez és építéséhez.

A Cégünk kínált kínálata a közelmúltban bővült az utak újjáépítésére és tömörítésére szolgáló speciális gépekkel a terület vezető cégétől, a Stehr Baumaschinen GmbH-tól.

Az erdei vagy kavicsos út építése egy dolog – a hosszú távú karbantartás a fenntartható értékmegőrzés érdekében egy másik dolog. Ezen szerkezetek különböző típusú károsodásai eltérő intézkedéseket és építési módszereket igényelnek. Különösen nagy kihívást jelent a természeti katasztrófák utáni feldolgozás, mint például a heves esőzések, az árvízkárok vagy a nehéz tehergépjárművek átlagon felüli használata.

https://www.youtube.com/watch?v=8DtGv4GZr3k

A Stehr egy német építőipari gépgyártó. Termékpalettája grédereket és vibrációs lemezeket tartalmaz, amelyek alkalmas gépek kavics- és földutak karbantartására, rekonstrukciójára és új építésére. Ezenkívül nagy teljesítményű stabilizáló vágószerszámok, kábelfektetési hornyok stb. gyártásával foglalkozik.

Kiváló gép utak és erdei utak karbantartásához és építéséhez
A SUG 35 T univerzális gréder erdei és kavicsos utak karbantartására készült, hajlított, hidraulikusan vezérelt gyalupengével – a stabilizáló marókhoz hasonlóan – körtengelyes szakítócsúcsokkal szerelve. A gép 10 cm mélységig felbolygatja a felületet és egyben keveri is.
A 2,4 tonnás Stehr gyalukés előnye a szélesség állítás 2,5 m és 3,5 m között, és mindenekelőtt nem csak a keresztirányú állítás és a dőlésszög állítása, mint a hagyományos szintezőkéseknél, hanem a gyaluk alakjában is. „V” betű – menetirányban nyitott. Így elegendő anyag marad a megosztás előtt. Egy menetben az út tiszta, egyenes vagy „tető” profilja alakítható ki, amelyre gyakran szükség van erdészeti és mezőgazdasági utak karbantartása, építése során. A gréder kompakt kialakításával nemcsak földutak karbantartására, rekonstrukciójára, hanem utak, autópályák építésére is alkalmas. A gyorsabb profilozás több menetet is megtakarít.

https://www.youtube.com/watch?v=qluD8olSKT8&t=22s

Műszaki adatok

Teljesítmény hordozó: 150 LE / 7500 kg önsúlytól

Súly: 2400 kg

Szélesség: 2500-3500 mm

Az árnyékolás beállítása kb. 2 x 30°

Hidraulikus oldalirányú állítás 2 x 15°

Hidraulikus dőlésszög állítás 2 x 15°

Hidraulikusan összecsukható marólapok,10 cm mélységig

2 hidraulikusan állítható támasztókerék

7 kettős működésű hidraulika funkció vezérelhető a traktorról terhelésérzékeléssel

Berendezés

7 kettős működésű hidraulikus funkció vezérelhető a traktorról terhelésérzékelőn, joystick vezérlőkaron keresztül

Hasító eszköz 10 cm mélységig

Kamera és monitor a közvetlenül a vezetőfülkében történő megfigyeléshez.

videó: https://www.youtube.com/watch?v=LxxZc5rDAxs