Keresés
Close this search box.

Fűrészmarkolók » Axer 650 S

ERŐ ÉS TARTÓSSÁG KÖNNYŰ CSOMAGBAN

Az Axer 650 S egy markolókanál, fűrésztartozékkal.

Az Axer S sorozat egy kompakt és költséghatékony, kotrógépre szerelhető fűrészmarkoló. Egyszerű felépítésének köszönhetően hosszú élettartamú és megbízhatóan működik. Az S sorozat az erőt a hosszú élettartammal ötvözi egy viszonylag könnyű termékben, amely akár kisebb kotrógépekre is felszerelhető.

A markoló kiváló minőségű anyagokból készült, és olyan alkatrészekből van összeszerelve, amelyeket teszteltek és bizonyítottan ellenállnak a valós helyzetekben. Az AXER Finn ezen a területen úttörő

Termékeink a kiváló minőségű alkatrészeket, a minőségi kidolgozást és a zseniálisan egyszerű kidolgozást ötvözik. Így apáról fiúra garanciát vállalunk a termékek tökéletes működésére.
Célunk az, hogy a legjobbak legyünk – és hisszük, hogy az is.

Termékeink Európa szerte elérhetőek. A cég magját egy finn családi vállalkozás alkotja, amely rugalmas partnerré kíván válni, aki a legintenzívebb igénybevételt is kibírja, kiváló minőségű termékekkel szolgálja ki ügyfeleit.

Az Axer faolló – iparágának úttörője
Az ipar úttörő terméke, az Axer faolló több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Ez alatt az időszak alatt termékeink sok kutatáson és fejlesztésen mentek keresztül, és úgy vannak finoman hangolva, hogy megfeleljenek a legdurvább felhasználási igényeknek is. Faollóink gyártása során csak a legjobb anyagokat és gyártási eljárásokat alkalmazzuk.
Például minden faollónk edzett vágókésekkel rendelkezik, amelyek cserélhetők. Saját vágóhengereinket is tervezzük és gyártjuk, amelyeket minden modellhez optimalizáltunk az optimális vágási folyamatok és vágási kapacitás biztosítása érdekében.