Keresés
Close this search box.

FOBRO Start csemete kiemelő

A BAERTSCHI AGRARTECNIC AG-RÓL

Innovatív, hagyományos svájci Baertschi cég 1883 óta

A Baertschi állandó mezőgazdasági technológiához, azaz a magas mezőgazdasági hozamok fenntartható biztosításához fejleszt és gyárt gépeket. A Baertschi gépekkel ügyfeleink munkafolyamatokat és költségeket takarítanak meg, hosszú távon jobb termékminőséget érnek el és ezáltal több profitot realizálnak.

A hüswili székhelyű, innovatív, tradicionális svájci Baertschi cég ismét irányt szabott a jövőnek azzal, hogy stratégiai fókuszát a Perma mezőgazdasági technológiára helyezte. Baertschi még 1967-ben bemutatta „Tornado” forgóboronáját, és megalkotta a gépek egy teljes generációjához a modellt, amelyet ma is számtalan mezőgazdasági technológiai gyártó alkalmaz. A Baertschi több évtizede a különleges növényeket termesztő gépekre összpontosít, amelyek hatékonyságnövekedést hoztak például a faiskolákban, a zöldségtermesztésben vagy a szőlőtermesztésben, valamint a bogyók, fűszernövények stb.

A FOBRO Start az olyan műveletek gépe, ahol nem a felül áteresztés az első számú kritérium. Fiatal növények kiemelésére készült gyökérgolyó nélkül, mint például eper, kültéri cserjék, dísz- és faiskolai palánták, lazacgyökerű fűszer- és gyógynövények fűszernövények, különféle zöldségek és még sok más. A funkcionalitás (azonos, mint a nagyobb teljesítményű modelleknél) már ismert volt több mint 30 éve, és ma is több ezer faiskola napi használatban bizonyítja.