Keresés
Close this search box.

FOBRO PICK-UP növényfelszedő rendszer

A FOBRO pick-up rendszer a bevált FOBRO Combine továbbfejlesztése, amelyet 40 éve használnak. A technika jelenlegi állásához igazítva, de egyszerűen és erősen, hűen a siker receptjéhez. A növényeket nagyon óvatosan fogják fel. A felszedőfogak a rendfelszedő végén egy speciális szabályozási görbén keresztül visszahúzódnak. Ez egyáltalán nem okoz kárt. A kíméletes bánásmódnak köszönhetően a növényeknek alig esik kára.


Leírás:
A FOBRO Pick-Up felvevőrendszer kiváló kiegészítője a Beetroder FOBRO 2000 és FOBRO SUPERMAX készülékeknek! A FOBRO Pick-Up segítségével teljesen automatizálhatja a növények betakarításának folyamatát zárt körben. A felszedő rendszer meghajtó szerkezete, amely egy stabil keretből áll, a telepített szállítószalaggal és a szalagba integrált felszedőfogakkal a kitépett növények felszedésére, lehetővé teszi a FOBRO 2000 és FOBRO SUPERMAX számára, hogy felszedje azokat a növényeket kitépjük és felemeljük őket a későbbi válogatáshoz. Ugyanakkor a növények felszedőfogakkal való megfogása kíméletes szállítást tesz lehetővé, és elkerüli a növények károsodását. Ennek az emelőrendszernek a működését egy speciális, megbízható hidraulikus hajtás végzi, kényelmes vezérléssel.

A FOBRO pick-up hátsó platform lehetővé teszi két ember egyidejű jelenlétét és a növények leghatékonyabb eltávolítását az övről és a dobozokba való elhelyezésről. Szükség esetén a hátsó platform felszerelhető további hidraulikus hengerekkel, amelyek lehetővé teszik további platformmozgások végrehajtását.

A FOBRO Pick-Up a FOBRO 2000-hez és a FOBRO SUPERMAX-hoz egy speciális „libanyak” rendszeren keresztül kapcsolódik, amely biztosítja a maximális hatékonyságot. A FOBRO PickUp két hidraulikusan állítható kerékkel van felszerelve, amelyek rendkívül hatékony mozgást garantálnak. A FOBRO PICK-UP felvevőrendszer Beetroder FOBRO 2000 vagy FOBRO SUPERMAX készülékkel kiváló döntés az Ön cége számára!