Keresés
Close this search box.

FOBRO Fighter Mechanikus gyomirtás sornövényekben

Gyors és egyszerű átalakítás más növényekhez, önvezérléssel

Új folyékony műtrágyával

Moduláris rendszerbe építve, sok szerszámmal és precíz beállító eszközökkel.

A FOBRO Fighter ideális mechanikus gyomirtásra minden sornövénynél 50 cm sortávolságtól kezdve. A forgácsoló eszközöket egyenként rögzített paralelogrammákon függesztik fel, és egy fokozatmentesen állítható kerék megbízhatóan vezeti mélységben. Nagy munkaszélességével nagy ütőerőt biztosít, ezért különösen alkalmas nagy ütésekre. Menet közben a csoroszlyákat a beépített rugós elemek rezegtetik. Ez biztosítja, hogy a talaj alaposan fellazuljon, és megbízhatóan alávágja és kitépi a gyomokat. A fő termés oldalsó futótárcsákkal védhető a felhalmozódástól. A FOBRO Fighter rugós fogaprítóval vagy csillagaprítóval kapható. A mi boronáink is használhatók ugyanarra a vázra hozzáillő dupla tárcsás vetőcsoroszlyák, melyek könnyen a keretre szerelhetők. Ideálisak gyökérnövények és köztes kultúrák kétsoros vetésére, és lehetővé teszik a folyékony műtrágya egyidejű, közvetlenül a magágyba juttatását egy integrált csövön keresztül. Végül, de nem utolsósorban, a talajhajtású vetőgéppel vagy az OekoVolume első tartályunkkal való lehetséges kombináció a FOBRO Fighter-t univerzális munkaeszközzé teszi. Minden szerszám illeszkedik a legtöbb Hatzenbichler, Einböck stb. profilkerethez is. Egészítse ki meglévő rendszereit.

PÉLDÁK BERENDEZÉSRE:

Legenda:

1. Fobro Fighter szántóföldi használatban

2. Rugós fogas kapa növényvédő tárcsával

3. Gumikerék

4. Csillagkapa

5. Talajhajtás

6. Műtrágyacsövek

7. Dupla tárcsás vetőcsoroszlya folyékony műtrágya betéttel.

FOBRO Exact váltókeret

Az univerzális megoldás minden forgácsoló berendezéshez.

Hasonló színeket is megkülönböztet

Automata + hidraulika = nincs szükség második személyre

Nagyon robusztus rendszer nagy területen történő teszteléssel

Nagyon nagy sebességekhez A FOBRO Exact aktív tartozék kormányrendszer lehetővé teszi a tartozék mozgatását teljesen automatikusan és pontosan vezet a sorokon keresztül. Függetlenül attól, hogy a vontatót kormányrendszeren keresztül vagy manuálisan kormányozzák, ez javítja a munka minőségét, és tovább csökkentheti a vezető terheit. Az esetleges nagyobb menetsebesség növeli a tartozék ütközési erejét.

Zöldségtermesztésben, valamint szántóföldi termesztésben használható, pl.: kukorica vagy cukorrépa esetén, a FOBRO Exact-ban egy hidraulikusan állítható, kameravezérléssel ellátott tolókeretet használnak a kapáló berendezés precíz vezetésére. Ez felismeri a veteményessorokat, és pontosan a sorok között vezeti a kapáló berendezést anélkül, hogy károsítaná a terményeket. A FOBRO Exact nagy látómezeje még a rossz állapotú növényeknél is pontos terelést tesz lehetővé.

A csúszókeret nagyon stabil, és automatikus kopásbeállítást tesz lehetővé, így a gép teljes élettartama alatt a pontosság megmarad. A meglévő színintelligencia minimálisra csökkenti az árnyékok és az erős napfény hatását, és nagyon precíz még nagy sebességnél is. A zöld vagy a barna hasonló árnyalatai is felismerhetők. Ezenkívül a rendszer elmenti a régi beállítási értékeket, és nem kell minden egyes használat alkalmával alaphelyzetbe állítani. A kamerarendszer a FOBRO aprítósorunkkal vagy a Fobro Mobilel is kombinálható.

A megbízható működés érdekében a kivágásoknak dominálniuk kell a képet. A FOBRO Exact rendszer összehasonlítja a kapott képeket a sortávolság előre beállított rácsképével. A kapott információk segítségével hidraulikus oldaltoló segítségével a hidraulikus berendezéseket a sorok középvonalaihoz igazítják

Előnyök:

  • Hatékony gyomirtás a talaj egyidejű levegőztetésével, nedvességzárás, nem áll fenn a sor elvágásának veszélye nagy feldolgozási sebességnél
  • Óriási megtakarítás Vegyi növényvédő szerek használata.
  • Gazdaságos, mert a munkát egy ember is elvégezheti.
  • Rendszer Exact, hidraulikus rendszer oldaltoló platformmal és 3-pontos rögzítőkerettel, 2. vagy 3. kategória.
  • Képátviteli kamera- Sebességekkel felszerelt érzékelő a keréken.