Keresés
Close this search box.

Félig függesztett váltvaforgató eke VARIO

VARIO – BEÁLLÍTÁS MINDEN FELTÉTELEN

A GIANT a legnagyobb eke termelésünkben. A gép változó munkaszélességgel rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen beállíthatja az eke beállítását az uralkodó terepi viszonyokhoz. A rendelkezésre álló munkaszélesség 35, 40, 45, 50 cm. A 75 cm-es gerendely alatti megfelelő távolság és a 100 cm-es osztás távolság garantálja, hogy még nagy mennyiségű növényi maradék és takarmánynövény is lefedhető legyen.

CSAK A BIZTONSÁGOS MUNKA – ELFOGADHATÓ

Minden talajtípussal, nem köves vagy enyhén köves mezőkben a leghatékonyabb és legolcsóbb megoldás a testek megóvása nyírócsavarokkal. A karosszéria helyzetét blokkoló csavar nyíródik, amikor az eketest egy elég nagy akadályba ütközik. A csavar áthaladása két zseblapon keresztül kiküszöböli a lyukak deformációjának nem kívánt hatását, amelyben a csavar található, és nem engedi, hogy a csavar elakadjon a test szerkezeti furatában. Ezért a csavarcsere egyszerű.

Váltaforgató eke- MUNKAKÖLTSÉG CSÖKKENTÉSE

A növénytermesztési irány jövője biztonságos, robusztus, hatékony és megfizethető gépekkel. A GIANT eke sorozat biztosítja a költségek gyors megtérülését, lehetővé téve a növényekre való összpontosítást. A váltvaforgató eke koncepciója illeszkedik a hatékony és gyors szántás szükségtelen leállás nélkül. Az AGRO-MASZ tervezői, miközben kifejlesztették a váltvaforgató ekék koncepcióját, a legújabb rendelkezésre álló műszaki megoldások, például termikusan továbbfejlesztett keret és csavarozott csatlakozásokon alapuló konstrukció felhasználására összpontosítottak a gép élettartamának meghosszabbítására. Ez hosszú ideig garantálja a megbízhatóságot.

NAGY SZERKEZET ÉS KIS SÚLY – A TELJES KOMBINÁCIÓ

Megbízhatóság és hatékonyság – ez nem minden eke előnye. A nagy szilárdságú acél használata lehetővé tette számunkra, hogy rendkívül tartós és könnyű ekét hozzunk létre. A váz (profil 180×180 mm) acélból, javított paraméterekkel, termikusan javítva, biztosítja, hogy az eke még nehéz körülmények között is megbirkózzon a nehéz körülményekkel. Tapasztalataink, elégedett vásárlóink véleménye és a folyamatos tesztek lehetővé teszik számunkra, hogy új megoldásokat hozzunk létre, amelyek a következő generációs rotációs ekék előállításához vezetnek.

A karosszéria rugóvédelme legjobban azokon a talajokon működik, ahol az eke gyakran nyírócsavaroknak lenne kitéve. Minden test függetlenül reagál az akadályokra, és a rugó lehetővé teszi az ütközés során keletkező erők minimalizálását és a test azonnali visszatérését a pontosan beállított munkahelyzetbe. Az egyes testek és a zseb csatlakozásánál elhelyezkedő csuklópontok elkészítésének egyedi technológiája szinte minden körülmények között lehetővé teszi a stresszmentes szántást. Minden rugó rugóacélból készült levélrendszerből áll, amely felelős a testek helyzetének és elhajlásának fenntartásában, ha a pengére ható erő meghaladja a beállító csavarokon beállított erőt. Hatékony és egyszerű.

CSAK TÖKÉLETES MINŐSÉG – A SZERKEZETEK ÉS MINDEN SZOLGÁLTATÁSÁRA

Eketestünk 10 km / h sebességig is jól teljesít. Az egyes testek munkája egyenletes barázda élekkel jár, ha az egyes barázdák teljesen megfordulnak, még nagy mennyiségű szerves maradék esetén is. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a hengeres-csavaros formák alacsony ellenállással bírnak, ezenkívül jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. A testek arra is alkalmasak, hogy nagyobb talajrétegeket aprítsanak. Alapértelmezés szerint az egyes karosszériákra szerelt csoroszlyák jól működnek nagy mennyiségű betakarítási maradékot tartalmazó talajon, anélkül, hogy csökkentenék a eketestek közötti hézagot, mint a talajvágók esetében, és így nem jelentenek a gép eltömődésének kockázatát. Minden bizonnyal értékelni fogja az egyszerű csavarbeállítását és az egész test támadási szögét.

A – alapvető felszerelés:

 • minden munkaelem edzett bór acélból készül
 • teljes, áttört vagy XL kormánylemezek
 • a munkaszélesség sima beállítása: 35-50 cm
 • keretprofil: 160 x 160 mm
 • eketest osztása 100 cm
 • hézag a gerendely alatt 76 cm
 • 18″-es vésőkések alapkivitelben
 • a barázda hidraulikusan állítható szélessége.

C – opciók:

 • hosszabbító rudak
 • vágókések
 • előhosszabbító testek.