Keresés
Close this search box.

Faolló » Axer 800 HD K a legerősebb és legrobusztusabb választás

Ez a modell 12 tonna feletti kotrógépekbe is beépíthető. A faollót az európai erdők legnagyobb és legnagyobb kihívást jelentő fáihoz tervezték. Vastag és robusztus kopólemezes váza extra megerősítésekkel, erős markolókkal kombinálva biztosítja, hogy még 30 tonnás kotrógépekbe szerelve is kényelmes választás legyen. Az Axer 800 HD olyan erős, hogy még a legnagyobb és legrugalmasabb fák is szépen és könnyedén vágnak.

A 20 mm vastag, edzett vágópenge és erőteljes markolat, valamint az optimalizált geometriák, amelyek saját tervezésű és gyártású vágóhengert alkalmaznak, optimális és szilárd teljesítményt biztosítanak még a legnehezebb kihívások esetén is. Az Axer 800HD faolló 2 modellben kapható: a K modell csavaros vágópengével és a szabadalmaztatott L modell visszahúzható vágópengével, amely lehetővé teszi a rakodást, a gyomlálást és a normál markolóhasználatot ugyanazon a gépen. Mindkét fanyíró modell edzett vágókéssel rendelkezik, amely levehető és cserélhető.

Az Axer 800HD faolló egy robusztus erőgép közepes és nehéz kotrógépekhez, amelyet kizárólag a legfinomabb anyagok felhasználásával gyártanak.

Opciók:


Az Axer faolló – iparágának úttörője
Az ipar úttörő terméke, az Axer faolló több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Ez alatt az időszak alatt termékeink sok kutatáson és fejlesztésen mentek keresztül, és úgy vannak finoman hangolva, hogy megfeleljenek a legdurvább felhasználási igényeknek is. Faollóink gyártása során csak a legjobb anyagokat és gyártási eljárásokat alkalmazzuk.
Például minden faollónk edzett vágókésekkel rendelkezik, amelyek cserélhetők. Saját vágóhengereinket is tervezzük és gyártjuk, amelyeket minden modellhez optimalizáltunk az optimális vágási folyamatok és vágási kapacitás biztosítása érdekében.