Keresés
Close this search box.

Faolló » Axer 650 HD K 12 tonnás kotrógépekhez.

Az Axer 650HD megerősített váza, csapjai és markolói, valamint az erős henger kiváló vágási teljesítményt és tartósságot biztosítanak a nagyobb kotrógépekhez és a nagyobb fákkal való munkavégzéshez.
Az Axer 650HD közel 400 mm átmérőjű fák vágására alkalmas. Robusztus felépítésének köszönhetően több mint 30 tonnás kotrógépbe is beépíthető. 20 mm-es edzett vágópengét használunk a vágási hatékonyság, a kopásállóság és a hajlítási merevség maximalizálása érdekében. A vágóhengereket saját magunk terveztük és gyártottuk, hogy optimális geometriát biztosítsunk a vágáshoz, hogy a nagy fák számára a lehető legjobb teljesítmény álljon rendelkezésre.
Az Axer 650HD faolló 2 modellben kapható: K-modell csavaros vágópengével és szabadalmaztatott L-modell visszahúzható vágópengével, amely lehetővé teszi a rakodást, a gyomlálást és a normál markolóhasználatot ugyanazon a gépen. Mindkét fanyíró modell edzett vágópengével rendelkezik, amely levehető és cserélhető.
Az Axer 650HD faolló egy robusztus és erőteljes megoldás, és alkalmas közepes súlyú kotrógépekhez 30 tonnát meghaladó gépekhez. Az Axer 650HD csak a legfinomabb anyagok felhasználásával készül.

Opciók: