Önjáró lánctalpas szárzúzó-eszközhordozó PT-600

PrimeTech FAE PT-600 önjáró lánctalpas eszközhordozó

Az új PrimeTech PT-600: ERŐ, TELJESÍTMÉNY, TERMELÉKENYSÉG

A PrimeTech gépcsalád erdészeti, építőipari és mezőgazdasági alkalmazások területén még tovább gazdagodott egy új felső kategóriás modellel – a PT-600. A PT-600 úgy lett kialakítva, hogy a munkát a legszélsőségesebb és legkeményebb, munkakörülmények között garantálja a maximális termelékenységet és nagy teljesítményt. A csekély talajnyomással és jól elosztott tömegével, a PT-600 a legjobban manőverezhető és mozgékony hordozógép a kategóriájában,valamint az, hogy a PT-600 egy időben, a legnagyobb modell PrimeTech termékpalettája.

Motor:

A motor PT-600 a Cummins QSX15 turbófeltöltésű dízelmotor 6 hengeres soros, 610 LE, amely megfelel Euro MOT/3 és Tier/3szabványok. Ez a nagy teljesítményű motor biztosít elég erőt a legkeményebb munkákhoz, míg ugyanakkor alacsonyan tartja az üzemanyag-fogyasztást.

Hidraulikus rendszer

A túlméretezett hidraulikus rendszer – Bosch Rexroth – azt jelenti,hogy a 610-es LE a motor által termelt nagy teljesítményt a lehetőleg jobb módon használja, és továbbítja, miközben egyidejűleg garantálja nagyon magas hatásfokot. Az olajtermeléshez, két 90 cm hidraulikus szivattyút használ, míg az adaptereket, két 180 cc szivattyút üzemeltet.

Intelligens hűtés

Különös gondot fordítottak annak biztosítására, hogy ne legyen probléma a túlmelegedés: mind a motor hűtési rendszere és az egyik alkalmazott a hidraulika rendszert túlméretezettek, hogy biztosítva legyen a hatékony hűtés, még meleg nyári időjárás esetén és trópusi éghajlaton. Mindkét hűtőrendszer ‘intelligens’, abban az értelemben, hogy alkalmazkodnak a tényleges környezethez. Ez azt jelenti, hogy több energia marad az adapterek üzemeltetésére és az üzemanyag-fogyasztás is alacsonyabb marad.

Alacsony talajnyomás

Mint az összes többi PrimeTech modell, a PT-600 garantálja a kivételesen magas irányíthatóságot és a gyorsaságot még különösen nehéz terepen is, köszönhetően oszcilláló futóműnek, az alacsony talaj nyomásnak és a gép rendkívüli jó terher elosztásának.

PrimeTechügyfeleinek két választást kínál a szélesebb és keskenyebb lánctalpat:

-STD mérete 660 mm lánctalp, szimpla kapaszkodólapokkal,talajnyomása 0,45 kg/cm²,
– LGP mérete 800 mm lánctalp,dupla kapaszkodólapokkal, talajnyomása 0,39 kg/cm²,

 

Karbantartás és elérhetőség:

A PrimeTech filozófia – ami mindig is szemmel követte, hogyan csökkentheti a karbantartási időt és költségeket – a PT-600 racionális elrendezése és könnyű hozzáférhetősége alkatrészekhez: oldalsó ajtók és a nagy könnyen megközelíthető csapó-ajtók a különböző szűrőkhöz, kenő és zsírzópontokhoz segíti a ráfordított idő rövidítését. Még jó hozzáférést ad az olajbetöltéséhez, vezetőfülke alatti területek ellenőrzéshez a kézi vagy elektromos pumpával billenthető vezetőfülke. A dedikált eszköztár és két tágas tároló rekeszek a biztonságos pozíciók a sok egyszerűsítés szolgálja a karbantartási műveleteket.

Design és kényelem

Végül, az összetéveszthetetlen design a jó láthatóság minden irányba PrimeTech modellek újrafestett kabinjai növelik a piaci vezetőhelyet. Jellemzője a maximális láthatóság az üzemeltetőrészére, nagyon alacsony zaj és rezgés szint az ergonomikus kialakítású kezelőtér a kijelzők és a joystickok, valamint a gép egyszerű használhatósága és maximális kényelem, működésközben, mind garantálja a lehető legjobb munkakörülményeket.

A kabin

 • 12 cm magasabb, amely több kényelmet és fejtért biztosít az üzemeltető számára.
 • A harmadik jobb oldali vészkijárat kialakítása.
 • A lapos alakú első szélvédő, amely biztosítja az optimális láthatóság és megkönnyíti a tisztítást.
 • Nyomógombos joystick most optimális víz- és porálló IP minősítés (67) és tökéletes a nehéz munkák végzésekor.
 • Egy új sűrített levegős tisztító rendszer az első szélvédőn biztosítja a jobb láthatóságot, por vagy szennyeződés-felhalmozódás esetén (opcionális).
 • Az összes fény LED-es lámpák.

Futómű:

 • BERCO D7 oszcilláló futómű.
 • Hasmagasság növelték (65 cm)

Karbantartás és szerviz:

 • Hátsó csörlő és radiátor védőrácsok nyithatók könnyen gyorsan ellehet végezni a radiátor tisztítást.
 • A kabin billenthető teljesen, így hozzáférhető az összes komponens.
 • A légszűrő rendszer van beépítve az utastérben, és lehetővé teszi a jobb hozzáférést karbantartást.
 • Szűrő nyomás szenzorok felügyelik, most még tartósabb (magasabb IP-minősítés), jobb a védelem a por és a nedvesség ellen.

 

Reverzibilis olajhűtő ventilátor:

Ez az új ventilátor nem csak reverzibilis (BE / KI), de az olaj hőmérséklettel arányos teljesítményű az úgynevezett változó pitch. A radiátor hőmérséklet (hűtőközeg, intercooler és hidraulika olaj) a lapátok automatikusan beállítják helyzetüket a leghatékonyabb és legeredményesebb módon. Ennek eredménye a kevésebb ventilátor teljesítmény és végül az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás.

 • Bemutatjuk egy balek fant:
  A hűtőventilátor forgásirányának a meg fordításával a hűtőkre rakódó szennyeződések eltávolíthatók, ezzel meg akadályozzuk a motor és az hidroolaj túlmelegedését, így a gépben lévő olajok viszkozitását tovább megőrizzük és kevesebb időt kell fordítani a karbantartásra.
 • Talajtakarás rotor,
  A rotor is lejjebb került 30 mm, hogy a talajba könnyebben belejárjon,
 • Továbbfejlesztett szoftver az irányító rendszer.

Maximális termelékenység:

Rendkívül nagy teljesítmény érhető el, köszönhetően a tökéletes integrált elemek, mint például dízelmotorok, hidraulikus rendszerek és az elektronikus vezérlő rendszerek, ezek teszik alkalmassá nagy teljesítményre és garantálja a legmagasabb termelékenységet.

Robusztus futómű rendkívül alacsony talajnyomással:

PrimeTechépíti be a nagy teljesítményű és robusztus Oszcillálo futóművek az összes modellbe. Köszönhetően széles láncoknak, biztosítva a széles érintkezési felület és egyhosszú futómű, ami rendkívül stabil és rendkívül alacsony talajnyomású, így megnövekedett mobilitás ad gépnek. egyébként(megközelíthetetlen terep, vagy mocsaras vidék és tőzegláp).

Megbízható és könnyen karbantartható:

A fő alkatrész összetevők beszállítói mind TOP cégek, mint aCAT, Cummins, John Deere, Berco, Sauer Danfoss, Bosch, Parker, stb.

Ezek a magas minőségű alkatrészek segítenek, hogy a magas megbízhatóság, valamint a globális terméktámogatás és alkatrészek rendelkezésre álljanak.

Kényelemes funkcionalitás a kabinban:

Agyártó célja, hogy maximalizálja a kezelői komfortot és a biztonságot, miközben lehetővé teszi a nagy teljesítmény és az egyszerű használatot:

 • Jó kilátás a vezetői kabinból,
  Extra szintű hangszigetelés, legjobb a piacon, (78 dB),
 • Lexan Margard szélvédők a kabinon, nagyon ütésálló és karcálló anyagból készült,
 • Védőrács (opcionális) megakadályozzák a behatoló a tárgyak 90 mm átmérőjű,
 • Dupla vészkijárat tetején és oldalán a kabinból,
  Legalacsonyabb rezgés a fülkében,
  Ergonomikus joystick elhelyezés;
  Könnyen kezelhető kijelző és kezelőpanelek,
 • Légkondicionáló rendszer,
  Kényelmes, állítható vezetőülés (fűtött és légrugós),
  MP3 / CD-lejátszó.

 

Biztonság