Keresés
Close this search box.

FAE PT-175 önjáró lánctalpas eszközhordozó

PrimeTechFAE PT-175 önjáró lánctalpas eszközhordozó

 

A PrimeTech FAE PT-175 önjáró lánctalpas eszközhordozó mindig a figyelem középpontjában van-volt a profi építőipari és az erdészeti szakemberek körében. Precíz,költséghatékony és megbízható eszköz az építőiparban útfelújítás, építés, illetve az erdészeti területen a mezőgazdaságban az elhanyagolt, elvadult területek újrahasznosításánál. A PrimeTech PT-175, a legmodernebb technológiát és a könnyű a szerkezeti elemek karbantartásánál és javításánál könnyű hozzáférést biztosít az összes alkatrészhez. Ez a 160 lóerős lánctalpas eszközhordozó, valóban teljesen dönthető fülkéje és zsanéros oldalajtókkal és swing-out hátsócsörlő megnyithatóságával könnyedé teszi a napi karbantartást.Az egyik legnagyobb javulás, hogy ügyfeleink szerint hogy kisebb a gépsúlya a kisebb súly azt jelenti, kevesebb stressz éri a futóművet a talajnyomás alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás és a szállítás is könnyebb.

Tény,hogy az új PrimeTech PT-175 megőrzi összes régi előnyös funkcióját a korábbi modellhez viszonyítva és lenyűgöző új kiegészítések kerültek beépítésre:

Reverzibilis olajhűtő ventilátor:

 • Ez az új ventilátor nem csak reverzibilis (BE / KI), de az olaj hőmérséklettel arányos teljesítményű az úgynevezett változó pitch. A radiátor hőmérséklet (hűtőközeg, intercooler és hidraulika olaj) a apátok automatikusan beállítják helyzetüket a leghatékonyabb és legeredményesebb módon. Ennek eredménye a kevesebb ventilátor teljesítmény és végül az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás.

Bemutatjuk egy balek fant
A hűtőventilátor forgásirányának a meg fordításával a hűtőkre rakódó szennyeződések eltávolíthatók, ezzel meg akadályozzuk a motor és az hidro laj túlmelegedését, így a gépben lévőolajok viszkozitását tovább megőrizzük és kevesebb időt kell fordítani a karbantartásra.

 • Talajtakarás rotor,
 • A rotor is lejjebb került 30 mm, hogy a talajba könnyebben belejárjon,
 • Továbbfejlesztett szoftver az irányításra.

A PrimeTech PT 175 önjáró lánctalpas eszközhordozó Minden lánctalpas eszközhordozó sorozat a következő előnyöket biztosítja:

Maximális termelékenység:

Rendkívül nagy teljesítmény érhető el, köszönhetően a tökéletes integrált elemek, mint például dízelmotorok, hidraulikus rendszerek és az elektronikus vezérlő rendszerek, ezek teszik alkalmassá nagy teljesítményre és garantálja a legmagasabb termelékenységet.

Robusztus futómű rendkívül alacsony talajnyomással:

PrimeTech építi be a nagy teljesítményű és robusztus futóművek az összes modellbe. Köszönhetően széles láncoknak, biztosítva a széles érintkezési felület és egy hosszú futómű, ami rendkívül stabil és rendkívül alacsony talajnyomású, így megnövekedett mobilitás ad gépnek, egyébként (megközelíthetetlen terep, vagy mocsaras vidék és tőzegláp).

Megbízható és könnyen karbantartható:

A fő alkatrész összetevők beszállítói mind TOP cégek, mint a CAT, Cummins, John Deere, Berco, Sauer Danfoss, Bosch, Parker, stb. Ezek a magas minőségű alkatrészek segítenek, hogy a magas megbízhatóság, valamint a globális terméktámogatás és alkatrészek rendelkezésre álljanak.

Jellemzők: PrimeTechPT-175 önjáró lánctalpas eszközhordozó:

 • Motor CUMMINS QSB4.5, 4,5 l és 4-hengeres, 160 lóerős,
 • Hidraulikus sebességváltó és az elektronika Sauer Danfoss,
 • Futómű BERCO MF200 egy vezető pályás, mindkét oldalán,
 • Kezelői kabin ROPS / FOPS / OPS,
 • Comfort ülés (fűthető és légrugós),
 • Légkondicionáló,
 • Oldaltükrök,
 • A vetőfülke dönthető, emelhető,
 • Üzemeltetési és karbantartási kézikönyv és alkatrészek kézikönyv