Keresés
Close this search box.

FAE MŰVELÉSI ALKALMAZÁSOK

ERDŐ- ÉS ERDŐTERÜLET KEZELÉSE

Az erdők és erdőterületek kezelése összetett tevékenység, mivel a munkaterületek gyakran járhatatlan terepen helyezkednek el

Függetlenül attól, hogy bokrokon, tuskókon, kövön vagy sziklán kell mindig dolgozni, a FAE az ideális megoldást kínálja, amely pár robusztusságot és maximálisan megbízhatóságot kínál. Mindezekre a FAE páratlan tapasztalatával rendkívül széles skálájú terméket tud kínálni, a traktor TLT-hez a termékhez csatlakoztatható mechanikus meghajtású tartozékoktól a kotrógépekhez, csúszókormányos rakodógépekhez vagy lánctalpas járművekhez csatlakoztatható hidraulikus meghajtású modellekig.

LÁNCTALPAS JÁRMŰVEK FÜLKÉVEL PRIMETECH 173-475 LE

Lánctalpas járművek a legkeményebb és legigényesebb erdészeti munkákhoz. Három különböző modell, méretükben, teljesítményükben és rögzítendő eszközökben különböznek egymástól.

Karbantartási munkák erdőben és, mezőgazdasági területek takarítása, tűzkorlátok lerakása, villany-, olaj- és gázvezetékek karbantartása.

Erdészeti szárzúzók traktorokhoz

Erdészeti szárzúzók TRAKTOROK TLT-JÉHEZ 50-500 LE

Erdészeti szárzúzók kis, közepes, nagy és nagyon nagy teljesítményű traktorokhoz fa, ágak, törzsek, egész fák, bokrok, tuskók és gyökerek zúzására 50 cm átmérőig.

Az erdők és erdőterületek kezelése összetett tevékenység, mivel a munkaterületek gyakran járhatatlan terepen helyezkednek el. Függetlenül attól, hogy bokrokon, tuskókon, kövön vagy sziklán kell mindig dolgozni, a FAE az ideális megoldást kínálja, amely pár robusztusságot és maximálisan megbízhatóságot kínál. Mindezekre a FAE páratlan tapasztalatával rendkívül széles skálájú terméket tud kínálni, a traktor TLT -hez csatlakoztatható mechanikus meghajtású tartozékoktól a kotrógépekhez, csúszókormányos rakodógépekhez vagy lánctalpas járművekhez csatlakoztatható hidraulikus meghajtású modellekig a FAE építette.

FATUSKÓK ELTÁVOLÍTÁSA:

A tuskók eltávolítása sajátos tevékenység, a robusztus és hatékony berendezések igénye a magas termelékenység és a jó munka érdekében. A FAE a fatuskók marására szolgáló modellek széles skáláját kínálja, amely a szabadon lévő vagy eltemetett tuskók pontos marását finom talajtakarással segíti elő a talajtakaró természetes lebomlásának. A függőleges tengelyű fúróberendezésekhez alkalmas a talajtakaró kis szemcsemérete segít gyorsan helyreállítani a tisztás által érintett területet. Legyen szó javítás precíz munkavégzésre tervezett vágótárcsa-rögzítésekről, vagy akár jelentős munkaszélességű gépekről. A FAE- szárzúzókhoz mindig megtalálható az ideális rögzítés a szállítójárműhöz. Ennek érdekében a FAE speciális megoldásokat tervezett mind a traktorok TLT -hez való csatlakoztatására, a hidraulikus hajtásra a földmunkagépekhez és a FAE által gyártott speciális lánctalpas járművekhez való csatlakoztatás esetén.

MULCHER CSÚSZÓKORMÁNYZOTT RAKODÓGÉPEKHEZ

ERDŐGAZDASÁGI MULCSER CSAKKORMÁNYZOTT RAKODÓHOZ 40-120 LE

Három sorozat és tíz modell csúszó kormányzott rakodógépekhez fa, ágak, fatörzsek, egész fák, bokrok, tuskók és gyökerek finom zúzására 20 cm átmérőig.

TŰZZÁRAK KIALAKÍTÁSA:

A tüzek megelőzésére és terjedésük korlátozására a sűrű erdőterületeken a tűzkorlátok kialakítása az egyik leggyakoribb megoldás a világon. Ezeket a beavatkozásokat gyakran a lehető leggyorsabban végre kell hajtani (főleg, ha már kitört a tűz), ezért szükségszerűen abszolút hatékonyságot igényelnek. Ezen a területen a FAE a piacon elérhető legjobb technológiát kínálja az ágazati szakembereknek a tűzkorlátok teljes biztonságának létrehozásához és karbantartásához, mind sík felületeken, ahol a fák, bokrok és tuskók dominálnak, valamint egyenetlen terep és meredek lejtőn. Nem számít, milyen típusú hordozójármű áll rendelkezésre – mechanikus TLT-vel szerelt traktor, kotrógép vagy hasonló hidraulikus hajtású jármű – a FAE mindig a megfelelő megoldást kínálja a termelékenység és a megbízhatóság érdekében. Különösen a PT lánctalpas modelljei jelentik a leghatékonyabb megoldást a tűzkorlát kialakítására, mivel az ilyen jellegűek készültek a megfelelő rögzítésekkel.

VILLAMOS-, OLAJ- ÉS GÁZVEZETÉKEK KARBANTARTÁSA:

Csővezetékek energiatermelés céljából áruk vagy magukért az energiának a szállítására, d. H. Az olaj- és gázvezetékek, a nyomás alatti vízvezetékek vagy az elektromos vezetékek a stratégiai jelentőségű iparágak alapvető elemei. Működésük és így karbantartásuk döntő jelentőségű a rendszerek biztonsága szempontjából azok teljes hasznos élettartama alatt. Többek között ezeken a területeken igen elterjedt a durva és nehéz terepen történő üzemeltetés, így a használt gépek minősége és megbízhatósága még akkor is különbséget jelent a jövedelmezőség szempontjából, ha nagy munkateljesítmény jellemzi őket.

A FAE páratlan üzemeltetési tapasztalattal rendelkezik a legbonyolultabb és legkihívásosabb környezetekben különösen kiterjedt és szerteágazó megoldáscsomagot kínálnak a növényzet-gazdálkodási igények teljes kielégítésére, mind mechanikusan TLT-vel, mind hidraulikus hajtású gépekkel, a legelterjedtebb földmunkagépekhez, például kotrógépekhez és csúszókormányos rakodógépekhez való egyszerű és azonnali használatra a lánctalpas járművekhez, ezért a FAE konkrétan erre a célra tervezett és gyártott eszköze.

UTAK ÉS VASÚTVONALAK KARBANTARTÁSA:

A járműforgalmi utak és a vasútvonalak nagyon gyakori beavatkozásokat igényelnek a szomszédos növényzeti területek fenntartásáért, hogy hosszú távon biztonságosak és működőképesek maradjanak. A megfelelő munkákhoz nagyon nagy kotrógépeket vagy speciális járműveket használnak, különösen akkor, ha egy nagy magasságkülönbségű terep és töltéseken kell végezni. Ha a munkaeszközzel a géptesttől jelentős távolságra lévő területeket kell elérni, az veszélyeztetheti a jármű stabilitását. Itt a munka folyamatosan, hosszú időn keresztül folyhat, a jövedelmezőség szempontjából nemcsak az üzemi teljesítmény, hanem a gépek minősége és megbízhatósága is meghatározó. A legbonyolultabb és legnehezebb szerzett hosszú üzemeltetési tapasztalatok csomag a FAE a hidraulikus hajtásmegoldások különösen kiterjedt és változatos változatát kínálja – mind a hagyományos kivitelben, mind a speciális RW változatban, egyszerre jellemez a könnyűség és a robusztusság. Ily módon a FAE képes eltávolítani a bokrokat, cserjéket, fákat és tuskókat, hogy megfeleljen a legkülönfélébb működési követelménynek.

ÜLTETVÉNYEK, FAISKOLÁK KARBANTARTÁSA:

A faiskolák gazdálkodása, de mindenféle fa ültetése számos munka elvégzését igényli, kezdve a talaj előkészítésétől a növények ültetéséhez, a metszés utólagos kezelésén át a tuskók eltávolításán át a tuskók eltávolítása a ciklus végén. Ezek a munkakörnyezetek gyakran egyenetlen és nehéz domborzatú terepeken találhatók, amelyek néha inkonzisztens jellemezt, amely jelentős mennyiségű sziklát és alapkőzetet tartalmazhat. Ahhoz, hogy ilyen körülmények között problémamentesen tudjunk dolgozni, szükség van olyan gépekre, amelyek nehéz és bonyolult körülmények közötti folyamatos munkavégzésre terveztek. A legnehezebb környezetben felhalmozott speciális tapasztalatoknak köszönhetően a FAE az ideális munkapartner. Különleges termékek széles választékának elérhetőségével – a traktorok kardántengelyéhez csatlakoztatható hatékony mechanikus hajtású tartozékoktól a kotrógépekhez, csúszókormányzású rakodógépekhez és PT sorozatú lánctalpas járművekhez csatlakoztatható hidraulikus hajtású modellekig – mi a FAE -nél segítünk ügyfeleinknek, hogy mindig segítsenek ügyfelei megtalálják a tökéletes gépet, amely minden igényt kielégít.

CSATORNA-, FOLYÓ- ÉS TÓPARTOK KARBANTARTÁSA:

A vízfolyások, így a csatornák és folyók, valamint tavak és egyéb víztestek növényzetének karbantartása általában megerőltető körülmények között végzett munkát igényel. Az alkalmazott szállítójárművek olyan munkaeszközökkel rendelkeznek, amelyek jelentős mértékben a gép kinyúlásával üzemeltethetők, így fennáll a jármű egyensúlyából való kibillenésének veszélye. Ezeken a területeken nyilvánvaló, hogy a munkavégzés mellett az alkalmazott gépek minősége és megbízhatósága is kulcsfontosságú a munkavégzés magas jövedelmezőségéhez. Ezért alapvető fontosságú, hogy olyan berendezésekkel rendelkezzünk, amelyek folyamatosan képesek dolgozni nehéz körülmények között is.

ÁLLATTARTÓTELEPEK GONDOZÁSA ÉS VÉDELME:

Az állattartók és a vadászterületek, valamint a natúr parkok megfelelő karbantartása megköveteli és munkagépek állnak rendelkezésre nagyon tágas és gyakran nehezen megközelíthető területeken. A sokoldalúság azért fontos, hogy nagyon különböző helyzetekhez tudjunk alkalmazkodni. A legszélesebb környezetekben szerzett széleskörű munkatapasztalatunknak a FAE-nél nagyon nagy megbízhatóságú készülékeket kínálunk. Nem számít, milyen típusú szállítójármű áll rendelkezésre, a hagyományos mechanikus TLT-vel rendelkező traktoroktól a teljesen hidraulikus földmunkagépekig, például kotrógépekig és csúszókormányos rakodókig, a FAE mindig a legjobb megoldást kínálja a termelékenység és a robusztusság érdekében. Annak érdekében, hogy a legnehezebb környezetben is kompromisszumok nélkül dolgozhasson, a FAE a lánctalpas lánctalpas járművek sorozatával.

SZŐLŐÜLTETVÉNYEK ÉS GYÜMÖLCSÖSÖK KARBANTARTÁSA:

A szőlő- és gyümölcsültetvények mindennapos művelése, valamint a telepítést előkészítő munka gyakran igen nehéz terepen, egyenetlen talajjal, esetenként jelentős mennyiségű sziklával és kővel is megköveteli az üzemeltetést. Ahhoz, hogy ilyen esetekben is nyereségesen és zavartalanul tudjunk dolgozni, olyan gépekre van szükség, amelyeket kifejezetten a legnehezebb körülményekre terveztek. Egy másik nagyon gyakori tevékenység a művelőutak tisztítása a fás szárú metszéshulladéktól. Tapasztalatunknak köszönhetően a FAE-nél egyértelműen mi vagyunk a legjobb partnerek.

ERDŐTERÜLETEK KEZELÉSE ÉS IRTÁSA:

Az ugar, valamint az erdő- és erdőterület irtását általában egyszerű tevékenységnek, de megfelelő gép nélkül váratlanul kivitelezhetetlen munkává válhat. A néha sűrű növényzet előre nem látható akadályokat rejthet. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében fontos, hogy olyan gépekkel szerelje fel magát, amiért a legnehezebb körülmények között való munkavégzésre terveztek. A FAE a világ piacvezetője a kőzúzógépek és kőzetlemez zúzók gyártásában, tökéletes partnereknek bizonyulva ezeken a területeken.
Bármi is legyen a szállítójármű, a hagyományos mechanikus TLT-vel rendelkező traktoroktól a draulikus hajtású járművekig, például kotrógépekig és csúszókormányzású rakodógépekig, a FAE katalógusban a piac által kínált minőségi megoldást találja.

De ez még nem minden: a FAE PT sorozatú lánctalpas modelleket a FAE berendezések működési teljesítményének maximalizálására tervezték.

MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET KARBANTARTÁSA:

A mezőgazdasági növények olyan talajba ültetése, korábban lehetetlen volt megművelni, a következő évtizedek egyik elkerülhetetlen kihívása lesz, hogy elegendő élelmet biztosítsunk az emberiség számára. Ezen a területen a FAE páratlan tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik, amely az évek során érlelődött. A FAE mind is jeleskedett a hatékony és megbízható megoldások bevezetésében a legerősebb sziklák és kőzetlemezek zúzására, valamint mindenféle növényzet, például fatuskók, fák és cserjék talajtakarásra, mind elsivelt talajtakarásérve a FAE minden helyzetre a megfelelő terméket kínál.

ZÖLDFELÜLETEK KARBANTARTÁSA KERESKEDELMI, LAKÓ- ÉS SPORTLÉTESÍTMÉNYEKBEN

A lakó- és kereskedelmi területek, valamint a sportolási és szabadtéri zöldterületek karbantartása berendezések és műszaki megoldások sokasága van a piacon. A legnehezebb helyzetekben felhalmozott tapasztalatoknak gyakorlatilag a FAE a legmegfelelőbb berendezéseket kínálja ezekre a célokra, mindig a közmondásos megbízhatósággal és magas termelékenységgel. Mindenkinek, aki a FAE -t munkapartnerének bízza, csak az igényeinek leginkább megfelelő terméket kell kiválasztani: a klasszikus mechanikus TLT -vel szerelt traktoroktól a hidraulikus földmunkagépekig- a FAE -nek minden esetre van megoldása. A FAE egy sor lánctalpas járművet is kínál, amelyet a FAE hidraulikus berendezések teljesítményének maximalizálására terveztek.

UTAK, MURVÁS UTAK KIALAKÍTÁSA, KARBANTARTÁSA:

TÁVIRÁNYÍTÓS LÁNCTALPAS ESZKÖZHORDOZÓK

PÁLYÁK TÁVIRÁNYÍTÓVAL 56 LE-TŐL 74 LE-IG

Kompakt, lánctalpas járművek, csatlakoztatott készüléktől akár 15 cm átmérőjű ágakat és fát, vagy átmérőjű füvet és 5 cm apró cserjéket zúzhatnak.

ERDÉSZETI SZÁRZÚZÓ KOTRÓGÉPEKHEZ

ERDŐGAZDASÁGI MULTURZÓK 1,5-36 TONNÁG KÖRŰ KOTTOROKHOZ

Több mint hatvan modell erdészeti szárzúzó kotrógépekhez. Fa, ágak, fatörzsek, egész fák, bokrok, tuskók és gyökerek zúzására 40 cm átmérőig.