Keresés
Close this search box.

FAE az új STCM kőzúzógépek

A FAE az új STCM sorozat bevezetésével frissíti közepes méretű kőzúzógépeinek sorozatát.

Az új fej – amely a jelenlegi STC-sort váltja fel – akár 30 cm átmérőjű és 20 cm mély köveket is képes aprítani, munkaszélessége pedig 230 cm. Az STCM 80-280 LE-s traktorokkal működik.

A FAE STCM kőzúzója a tökéletes megoldás a köves területek megtisztítására és a szántóföldek gazdálkodásra való előkészítésére.

Az előző verzióhoz, az STC-hez képest az új STCM jelentős műszaki fejlesztéseket tartalmaz. A nyílást megnövelték, hogy több anyag kerülhessen be a föld alól és a felszínről. Az állítható ellen kés immár hidraulikus a granulometria további szabályozása érdekében a feldolgozás során.

Ezeken a frissítéseken kívül más funkciók is vannak. A belső Hardox® számlálópengék segítenek egyenletes eredményeket elérni a zúzókamrába kerülő összes anyag esetében. Az erős védőláncok minimálisra korlátozzák az anyagkibocsátást, védve a hajtómotort. A vázhoz használt ultraerős, kopásálló acél, a cserélhető belső és külső védőburkolatok, valamint a hőkezelt, kovácsolt acél fogtartó olyan robusztus szerkezetet garantál, amely a legnehezebb feladatokat is kibírja.

Az STCM hét modellben és öt szélességben kapható. A termékcsalád három különböző típusú fogat tartalmaz, amelyek a munkakörülmények alapján választhatók ki.

FAE STCM – STCM/HP Kőzúzó fix fogú rotorral traktorokhoz 280 LE-ig.

Kőzúzók 80-280 LE-s traktorokhoz. Az anyagok számára kialakított széles nyílás lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy akár 30 cm átmérőjű köveket is zúzhassanak, és akár 20 cm-es mélységig is dolgozhassanak.
Az STCM sorozat egy- és kettős sebességváltóval rendelkezik. Öt szélességben kapható: 125, 150, 175, 200 e 225. Az STCM felszerelhető STC/3, STC/3/HD vagy STC/3/FP fogakkal.

ALKALMAZÁSOK:

  • MEZŐGAZDASÁGI MELIORÁCIÓ
  • KŐZÚZÁS

LEHETŐSÉGEK: