Keresés
Close this search box.

Erdészeti váltvaforgató, tarlón, vagy barázdában járó, mélyenszántó eke

A Nardiról

A Nardi története az innovációk állandó és folyamatos sorozatából tevődik össze, amely akár 120 évre nyúlik vissza. 1895-ben kezdődött az alapító, Francesco Nardi által eladott első váltva forgató ekével, egészen a katalógus utolsó termékéig. Speciálisan tervezett eke az elsivatagosodás elleni küzdelemhez az egész világon.

A helyi nézőpontú kulturális evolúció ekkor elindította a Nardit a nemzetközi színtéren, és a Csoport elfogadta az új perspektívával járó kihívásokat, a társadalmi és környezeti felelősségvállalás terén is. Az olaszországi Selci Lámában (Perugia) létesített gyár 45 000 fedett négyzetméteren terül el, ugyanakkor nagy területekkel rendelkezik mind a dombokon, mind a síkokon, ahol a berendezéseket és a berendezéseket tesztelik. folyamatosan végezzük minden ügyfél érdekében. Ma a Nardi a világ több mint 100 országában működik, fokozott figyelemmel az új technológiákra a profik szolgálatában. -felhasználók és értékesítés utáni szolgáltatások. „Eszközök a professzionális gazdálkodáshoz” – ez a jelmondat, amely már évek óta velünk van, napról napra bővülő termékpalettával; ekéktől szórókeretes permetezőkig, kultivátorok tárcsás boronák, tárcsás ekék műtrágyaszórók, rotációs kapák és vetőgépek…
Olaszországban és a világ minden táján kiterjedt hivatalos viszonteladói hálózattal rendelkezünk. Ez valós időben biztosíthat értékesítés utáni szolgáltatást és pótalkatrészeket.

Gépeink hatékonyságának növelése érdekében Kutató-fejlesztő csapatunk (NARDI LAB) folyamatosan új agronómiai gyakorlatokkal kísérletezik, kiegészítve azokat a legújabb generációs új és egyre jobban teljesítő anyagok felhasználásával, a minőség és a minőség javítása érdekében. termékeink teljesítményét.

Napjainkban a Nardi termékpalettája a legteljesebbek közé tartozik a piacon, a talaj-előkészítéstől a növényvédelemig: ekék, tárcsás boronák, egyszerű és kombinált kultivátorok, talajművelők, vetőgépek, műtrágyaszórók, ködfúvók és szórókeretes permetezők.

Folyamatosan összpontosítson az egyre megfelelőbb és minőségibb mezőgazdasági eszközök biztosítására.

Csökkentse a gazdálkodók költségeit azáltal, hogy a berendezések hatékonyságának javításával kielégíti igényeiket. A Nardi által gyártott ekék jellemzői: nagy eke szilárdság, jó ekeélek mezők, szkimmerek egyszerű beállítása, speciális kemény bevonat, a traktor hátsó tengelyének terhelésének csökkentése a nagyobb vonóerő miatt, túlterhelés elleni védelem, a fordító mechanizmus megbízhatósága, könnyű kezelhetőség, jó minőségű szántás, nagy termelékenység, költségmegtakarítás az eke üzemeltetésében a karosszériahasználatnak köszönhetően új generációs, amelyek csökkentik a talaj tapadását és kevesebb tapadást igényelnek.

Váltva forgató, egyfejes eke: MOD. PRF52 + 202MFZS / A

 • A barázdában és azon kívül működik;
 • Mélyen átütő munka
 • Négyzet alakú félspirál alakú test kést tartó
 • Munkamélység: 65 cm (max. 75 cm a test kiterjesztésével)
 • Súly kb. 1800 kg
 • 200-500 LE-s traktorokhoz használható.

Fő lehetőségek:

Formalap védelem (nagyon nehéz terepen kövekkel)

TERMÉKLEÍRÁS

Hidraulikus szerszámtartó váltva forgató ekéhez, tarlón és barázdában is járó kivitel, 3 pontos felfüggesztéssel, kerekes és lánctalpas traktorokhoz. Dupla kipörgető hidraulikus henger elzárószeleppel és zárószeleppel az alsó dőlésszög beállításához közvetlenül a traktor üléséről. Hidraulikus oldalirányú elmozdítás és beállító csavar az oldalirányú korrekciójához és a traktor irányának beállításához. Biztonsági nyírócsavar mindegyik aljára szerelve. A szerszámtartó működtetéséhez a traktort 3 kettős működésű elosztóval kell felszerelni. A 3. hidraulikus elosztóval nem felszerelt traktorokhoz kapcsolót tudunk szállítani kiegészítő hidraulikus csatlakozással. Biztonsági csavarok M36x180 két 34 mm-es horonnyal. M36x180 támasztócsavarok, BÓROS ALCORA-EDÉL 140X60, Visszanyert 120 kg/mm2, Veroio kopásálló lemezvastagság 8 mm.

Igény szerint:

 • szabványos szkimmerek vagy tárcsás szkimmerek minden fenékhez
 • mélységszabályozó kerék
 • altalaj lazító dupla rögzítéssel
 • réteges talajművelés.

Sőt, igény szerint 2 fejes ekék is szállíthatók első karosszériákra szerelt altalajlazítóval.

ALAPFELSZERELTSÉGE:

 • Alsó csoroszlya
 • II° kat. kapcsolat
 • III° kat. kapcsolat a PRF52-n.

VÁLTÓEKE MOD. PRF52 + 253MFZS / A
A barázdában és azon kívül működik;
Mélyen átütő munka
Négyzet alakú félspirál alakú test
kést le
Munkamélység: 100 cm
Súly kb. 2400 kg
200-500 LE-s traktorokhoz használható
Fő lehetőségek:
Formalap védelem (nagyon nehéz terepen kövekkel)
Négyszögletes támasztékok védelme (nagyon nehéz talaj kövekkel)

A hasonló gépgyártókhoz képest sokkal robusztusabb és képesek a kemény talajban is szántani még a 400 LE traktorokkal is. Az alsó erdészeti vágó él hőkezelt eljárással készül. Az SC típusú kormány lemez védő alkalmas arra hogy a kötött talajba is és a nehéz körülmények között is jól tud működni. Különösen nagy kopásállóságú fémből készül az előhántoló ami opció.