Keresés
Close this search box.

Erdészeti szárzúzók, talajművelők FAE UML LOW

Erdészeti talajmaró rögzített fogazott rotorral 60 és 110 LE közötti traktorokhoz.

FAE Group a világ egyik vezető tervező és kivitelező cége a mezőgazdasági és erdészeti szakmai gépek útépítés, alkalmazások területén. FAE minőséget, megbízhatóság és innováció jelent. Több mint 25 év óta kínál élvonalbeli, innovatív megoldásokat tervezés és a gyártás technológia során. Egyedülálló csúcs minősége a beépített kiválóminőségű anyagok miatt a megbízhatóság és a nagy teljesítmény szimbóluma szakmai kőrökben. A széleskörű alkalmazhatósága, multifunkcionalitása a komoly és nehéz körülmények közötti munkák szinte egyedül álló gépe.

Erdészeti szárzúzók, talajművelők FAE UML LOW

Kifejezetten olyan traktorokhoz történő használatra, amelyek kardántengelye alul van, az optimális működési szög elérése érdekében. Kompakt lábnyoma és kis súlya miatt kisebb és alacsonyabb profilú traktorokhoz is alkalmas.
A keretet erősebbé tették, hogy ellenálljon a lánctalpas traktorok nyomásának és erőinek, valamint az éles fordulásoknak. Ez elkerüli a keret és az olyan alkatrészek, mint például a csapágyak és a forgórész-agy potenciális károsodását.
Az UML / LOW modellt kifejezetten szőlőültetvényekre és gyümölcsösökre tervezték.
Többféle fog választási lehetőség áll rendelkezésre a különböző alkalmazásokhoz.

A standard felszerelés a következőket tartalmazza:

  • Kardántengely bütykös tengelykapcsolóval
  • sebességváltó szabadonfutóval
  • erőátvitel ékszíj XPB-ben
  • hidraulikus hátsó burkolat
  • hegesztett ellenkések
  • állítható csúszótalpak
  • megerősített nagy teherbírású keret az axiális terhelések növelése érdekében
  • védő láncok

Igény szerint kapható: hidraulikus felső függesztőkar, mechanikus tolókeret, speciális csúszók a föld alá történő felszálláshoz, többfogú fogazás.

A világ minden részén megtalálhatóak ezen gépek, és ehhez a névhez a minőséget és a megbízhatóságot csatolják, amik a hazai piacon már szintén bebizonyították az előnyeiket. Nem véletlen, hogy a gyártó 2 év garanciát ad a gépeire.