Keresés
Close this search box.

Erdészeti szárzúzók REMET F3-150-175-200

A REMET CNC TECHNOLOGY 1998 óta van jelen a precíziós fémmegmunkálás és -gyártás piacán. A cég folyamatos fejlesztése, munkavállalóik képzése, a minőség-ellenőrzés és a legújabb gyártási technológiák bevezetése (lézervágás, aprító elemek megmunkálása precíziós CNC egységeken) azt a tényt eredményezi, hogy gépeik mindig a legjobb minőségűek. A REMET CNC TECHNOLOGY egyik alappillére a fiatal, de tapasztalt tervezési és technológiai osztály, amely biztosítja, hogy az aprító és faforgácsoló készülékeik mindig a legmagasabb színvonalúak legyenek és megfeleljenek ügyfeleik elvárásainak, miközben a maximális  biztonságot is szem előtt tartják. A REMET CNC TECHNOLOGY által gyártott faforgácsolókat és hasítógépeket a világ minden táján elismerik.

A mulcsozók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a talaj gyors gyors és hatékony előkészítését kereskedelmi vagy építési tevékenységekhez. A talajtakarásnak tetszőlegesen megszabadulhatunk a botoktól vagy a gyökerektől a talajból.

Kétféle helyre tervezve:

  • Erdészeti mulcsoló – olyan eszközök, melyeket az erdei munkára szántak. Felszíni mulcsolónak is

nevezik, a talaj felszínén dolgoznak. Ezek a gépek késkészlettel vágják és őrlik az ágakat, törzseket és

gyökereket, tisztán hagyva a talajt.

  • A mulcsolók – A talaj felszíne alatt is dolgoznak, ezért gyakran keresik őket a mezőgazdaság talaj -előkészítésében.

Kínálatunk a legmagasabb minőségi felszíni és merülő mulcsokat tartalmaz, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal.

ERDÉSZETI MULCSOLÓ F3-150

Részletes leírás:
Az F3 csoport készülékei erőteljes és gépek kompakt az alkalmazások széles skálájához, a mezőgazdasághoz és a zöldterületek karbantartásához. Ideális a növényzet gondozásához, a talajszintezéshez, a helyszín előkészítéséhez, a csővezetékekhez és az elektromos vezetékekhez, valamint az út menti karbantartáshoz.
Az 1500 mm munkaszélességű F3-150 modellt úgy tervezték, hogy minél 50 LE teljesítményű traktorokkal dolgozzon az erőátviteli tengely fordulatszámával – 540 ford./perc.
A gépet felszíni munkákhoz tervezték, képes 150 mm átmérőjű fatörzsek aprítani.
340 mm-es rotorátmérőjű munkagép, 28 edzett marófoggal, nagyobb szilárdsággal.
A hajtóművet egy neves olasz gyártó által szállított kereszthajtóművel továbbították.
A dinamikusan kiegyensúlyozott tengely / rotor, a svéd gömb típusú gyártó kiváló minőségű csapágyaival felszerelt, amely nagy terhelések szállítását szolgálja, garantálja és a garanciát.
A szíjtárcsákat az egyik oldalon öt ékszíj hajtja. A piacon az egyetlen leghatékonyabb hajtószíjat használták. A speciális vonórúd és az optimális fogazás hatékonyabb dinamikus energiaátvitelt, nagyobb rugalmasságot és jobb hővezetést tesz lehetővé.
A hajtómű hajtómű elemei védettek a sérülésektől, és szervizmunkákról kihagyhatók.
A szilárd, tartós, hegesztett szerkezet, összsúlya 920 kg, és az elismert globális gyártás kiváló minőségű alkatrészek sorozata biztosítja a stabil működést a legnehezebb terepen.

Alapfelszerelés:
3 pontos csatlakozás, Cat. III.,
bemeneti tengely 1 ″ 3/4 Z6
540 fordulat / perc – keresztfokozat
egyoldalas szíjhajtás,
5 fogazott ékszíj (1×5 db)
rotor Ø 340 mm,
cserélhető, edzett marófogak,
hidraulikus hátsó védőbeállítás,
állítható magasságú kopásálló acél csúszók,
kétsoros első láncos védő,
gereblyéző kar – hidraulikusan vezérelt
származtatott pontokat a kenés megkönnyítése érdekében
munkasebesség 0-4 km/h.