Keresés
Close this search box.

Erdészeti szárzúzók FAE UML ST, FML ST

FAE erdészeti szárzúzók és erdészeti talajművelők

FAE Group a világ egyik vezető tervező és kivitelező cége a mezőgazdasági és erdészeti szakmai gépek útépítés, alkalmazások területén. FAE minőséget, megbízhatóság és innováció jelent. Több mint 25 év óta kínál élvonalbeli, innovatív megoldásokat tervezés és a gyártás technológia során. Egyedülálló csúcs minősége a beépített kiválóminőségű anyagok miatt a megbízhatóság és a nagy teljesítmény szimbóluma szakmai kőrökben. A széleskörű alkalmazhatósága, multifunkcionalitása a komoly és nehéz körülmények közötti munkák szinte egyedül álló gépe.

TLT hajtású erdészeti talajművelő gépeket használnak tuskók, gyökerek zúzására és a föld átalakítására. TLT hajtású zúzók hárompontos felfüggesztéssel traktorokhoz használják növényzet, tarvágására, aljnövényzet, ágak, csatornák, folyók, tűzpászták, tavak, kerítés vonalak, vad tűz megelőzésére, termőterületek, útszéli karbantartására, csővezetékek, gáz, elektromos vezetékek nyomvonalának, vasúti töltése karbantartására, szeizmikus vonalak és minden típusú föld tisztására.

Erdészeti szárzúzók UML / ST – FML / ST

TLT hajtású erdészeti talajművelő gépeket használnak tuskók, gyökerek zúzására. Erdészeti szárzúzó gépek rögzített fogforgóval (UML / ST) vagy lengőkaros rotorral (FML / ST) 50 és 110 LE között. Rögzített keményfém fogazatú szárzúzó-maró, amelyet úgy terveztek és építettek, hogy alacsony fogyasztású traktorokkal használhatók aljnövényzet-alkalmazásokhoz és kisebb munkahelyekhez, elhagyatott földre vagy bokorra. Kiváló minőségű anyagok, megbízható technológia és a részletekre való figyelem teszik az UML / ST szárzúzót az idő múlásával történő befektetésbe. Többféle fogazat lehetőség áll rendelkezésre a különböző alkalmazásokhoz.

A standard felszerelés a következőket tartalmazza:

  • Kardántengely (FML / ST)
  • Kardántengely bütykös tengelykapcsolóval (UML / ST)
  • sebességváltó szabadonfutóval
  • erőátvitel ékszíjjak XPB-ben
  • hátsó motorháztető
  • hegesztett acéllemezek
  • állítható csúszásgátló
  • védő láncok

Igény szerint: possibility választani Váltó 540/1000 rpm, frontális mellékletet, kiterjesztett 3 pont függesztés, hidraulikus felső linkre, mechanikai lökést keret, különleges csúszótalpakkal (UML / ST), a különböző fogak (UML / ST).

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.