Keresés
Close this search box.

Erdészeti szárzúzó speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 500 S

Hidraulikus meghajtású szárzúzók kotró és lánctalpas hordozó gépekhez

Ha speciális járműveket, például kotrógépeket, kompakt rakodókat vagy lánctalpas járműveket használnak közúti munkálatokhoz, megoldások: talajmarók, aprítók, tuskómarók és kőmarók, amelyek a hordozógépek hidraulikus rendszerét használják a forgórész mozgatására. A kotró-talajtakaró szárzúzókés a többi cserélhető fejeket különféle modellekben kínálják, amelyek közül választhat a jármű teljesítménye, a talaj típusa és a kívánt eredmény alapján. A munka minősége garantált, még különösen nehéz környezeti és talajviszonyok esetén is.

Erdei szárzúzó hidraulikus vagy mechanikus alkalmazásokhoz speciális járműveken, 450 – 650 LE-re.

Az erdészeti szárzúzót kifejlesztették arra, hogy a piacon egyre erősebb traktorokon lehessen használni és a különféle termesztési szakaszok további optimalizálása érdekében. A speciális járművekhez kifejlesztett sebességváltó, 450 és 650 LE teljesítménnyel, valamint a forgórész jelentős méretei felgyorsítják a művelést – még nehéz körülmények között is – és garantálják a legjobb eredményt 60 cm átmérőjű tuskók zúzásában és a gyökérzet 50 cm-es mélységben aprítja.
Az anyagminőség és az alkalmazott technológiák garantálják a maximális megbízhatóságot és robusztusságot.
Az erdészeti zúzógépet különféle kalapácsokkal lehet felszerelni, hogy jobban megfeleljen a vevő különböző igényeinek.

Tekintettel ezeknek a modelleknek a különféle lehetőségeire és testreszabási lehetőségeire, a mellékletek csak kérésre érhetők el.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.