Keresés
Close this search box.

Erdészeti szárzúzó speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 300 S

Hidraulikus meghajtású szárzúzók kotró és lánctalpas hordozó gépekhez

Ha speciális járműveket, például kotrógépeket, kompakt rakodókat vagy lánctalpas járműveket használnak közúti munkálatokhoz, megoldások: talajmarók, aprítók, tuskómarók és kőmarók, amelyek a hordozógépek hidraulikus rendszerét használják a forgórész mozgatására. A kotró-talajtakaró szárzúzókés a többi cserélhető fejeket különféle modellekben kínálják, amelyek közül választhat a jármű teljesítménye, a talaj típusa és a kívánt eredmény alapján. A munka minősége garantált, még különösen nehéz környezeti és talajviszonyok esetén is.

Erdészeti szárzúzó speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 300 S

Erdészeti szárzúzó hidraulikus vagy mechanikus alkalmazásokhoz speciális járművekhez, 250 – 400 LE-re.

Ez a speciális járművek marógépének FAE sorozatának köztes modellje, amelyet közepes-nagy teljesítménytől függő traktorokhoz terveztek és gyártottak. Nagy fatuskók és gyökerek 40 cm mélységig történő marásához.
A 2,5 m-es munkaszélességnek köszönhetően még nagy területeket is meg lehet dolgozni, és nagy teljesítmény és az anyag homogén és folyamatos aprítása érhető el.
Az anyagok minősége és a felhasznált technológiák, például a hajtómű, amely a marógép mélységében homogén marását és alacsony kopását biztosítja még a zúzópadlók esetében is, garantálja a legjobb eredményeket, valamint a legmagasabb szintű robusztusságot és tartósságot.
A változó térfogatú (VT – változó nyomaték) hidraulikus motorral felszerelt változatot is szállítják, amely akár 50%-kal nagyobb teljesítményt garantál.
A zúzógépet különféle kalapácsokkal lehet felszerelni, hogy jobban megfeleljen a vevő különböző igényeinek.

Tekintettel ezeknek a modelleknek a különféle lehetőségeire és testreszabási lehetőségeire, az opciók csak kérésre érhetők el.