Keresés
Close this search box.

Erdészeti szárzúzó speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 200 U

Ha speciális járműveket, például kotrógépeket, kompakt rakodókat vagy lánctalpas járműveket használnak közúti munkálatokhoz, megoldások: talajmarók, aprítók, tuskómarók és kőmarók, amelyek a hordozógépek hidraulikus rendszerét használják a forgórész mozgatására. A kotró-talajtakaró szárzúzókés a többi cserélhető fejeket különféle modellekben kínálják, amelyek közül választhat a jármű teljesítménye, a talaj típusa és a kívánt eredmény alapján. A munka minősége garantált, még különösen nehéz környezeti és talajviszonyok esetén is.

Erdészeti szárzúzó speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 200 U

Erdészeti tuskómaró speciális beépített hidraulikus vagy kardántengelyes hajtóművekhez, 180 és 300 LE teljesítménytartományban.

Professzionális használatra tervezték és gyártották a nagy teherbírású erdészeti szárzúzót. Ez a jelenleg elérhető legtermékenyebb talajtakaró. Úgy tervezték és gyártották, hogy őröljön akár 35 cm átmérőjű törzseket is. Megrendelő egyedi igényei szerint. A modell OEM gyártók és vásárlók számára különféle opciókkal érhető el, például döntőkerettel, hidraulikus motorral vagy sebességváltóval, csúszótalpakkal, hidraulikus talajtakaróval, rotor típusával és kapcsolókonzolokkal. A változó nyomatékú motor (VT) garantálja a legnagyobb teljesítményt és termelékenységet. Többféle fogazás lehetővé teszi az egység sokoldalúságát és alkalmazhatóságát különböző alkalmazásokhoz.

Figyelembe véve a rendelkezésre álló különféle lehetőségeket és a magas szintű testre szabhatóságot, a végső konfigurációt kérésre meghatározzuk.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.