Keresés
Close this search box.

Erdészeti szárzúzó speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 200 S

Hidraulikus meghajtású szárzúzók kotró és lánctalpas hordozó gépekhez

Ha speciális járműveket, például kotrógépeket, kompakt rakodókat vagy lánctalpas járműveket használnak közúti munkálatokhoz, megoldások: talajmarók, aprítók, tuskómarók és kőmarók, amelyek a hordozógépek hidraulikus rendszerét használják a forgórész mozgatására. A kotró-talajtakaró szárzúzókés a többi cserélhető fejeket különféle modellekben kínálják, amelyek közül választhat a jármű teljesítménye, a talaj típusa és a kívánt eredmény alapján. A munka minősége garantált, még különösen nehéz környezeti és talajviszonyok esetén is.

Erdészeti szárzúzó speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 200 S

Erdészeti szárzúzó hidraulikus vagy mechanikus alkalmazásokhoz speciális járművekhez, 250 – 300 LE teljesítménnyel. Az erdészeti gépek FAE sorozatának legkisebb modelljét tuskók és gyökerek 30 cm mélységig történő marására fejlesztették ki a speciális szerszámtartókhoz.
Könnyű súlyának és a rendelkezésre álló különféle szélességeknek köszönhetően széles skálájú járművekhez alkalmazható (és ideális megoldás tőzeges területeken történő alkalmazáshoz). A sebességváltó lehetővé teszi a forgórész lassabb sebességét, mint a hagyományos erdészeti szárzúzóké.


Ennek eredményeként a 200S sebességváltója sokkal megbízhatóbb és garantálja a homogén marást és a maró kisebb kopását, még koptató talajok esetén is. A marógépet különféle maróvésővel lehet felszerelni, hogy jobban megfeleljen a vevő különböző igényeinek. Tekintettel ezeknek a modelleknek a különféle lehetőségeire és testreszabási lehetőségeire, a mellékletek csak kérésre érhetők el.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.