Keresés
Close this search box.

Erdészeti szárzúzó speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 140 U

Hidraulikus meghajtású szárzúzók kotró és lánctalpas hordozó gépekhez

Ha speciális járműveket, például kotrógépeket, kompakt rakodókat vagy lánctalpas járműveket használnak közúti munkálatokhoz, megoldások: talajmarók, aprítók, tuskómarók és kőmarók, amelyek a hordozógépek hidraulikus rendszerét használják a forgórész mozgatására. A kotró-talajtakaró szárzúzókés a többi cserélhető fejeket különféle modellekben kínálják, amelyek közül választhat a jármű teljesítménye, a talaj típusa és a kívánt eredmény alapján. A munka minősége garantált, még különösen nehéz környezeti és talajviszonyok esetén is.

Erdészeti szárzúzó speciálisan épített eszközhordozókhoz FAE 140 U

Erdészeti szárzúzó speciális beépített hidraulikus vagy kardántengelyes hajtóművekhez, 150 és 220 LE teljesítménytartományban.

Belépési szintű modell a nehéz eszközhordozókhoz erdészeti szárzúzó professzionális alkalmazásokhoz. Kompakt és robusztus, közepes és nagy lóerővel rendelkező eszközhordozók számára készült. Ez ideális megoldás a szűk területek megmunkálására. Megrendelő egyedi igényei szerint.
A modell OEM gyártók és vásárlók számára különféle opciókkal érhető el, például vezetőkerettel, hidraulikus motorral vagy sebességváltóval, csúszkákkal, hidraulikus talajtakaróval, rotor típusával és rögzítőkonzolokkal. A változó nyomatékú motor (VT) garantálja a legnagyobb teljesítményt és termelékenységet. Többféle fogazás lehetővé teszi az egység sokoldalúságát és alkalmazhatóságát különböző alkalmazásokhoz. Figyelembe véve a rendelkezésre álló különféle lehetőségeket és a magas szintű testre szabhatóságot, a végső konfigurációt kérésre meghatározzuk.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.