Keresés
Close this search box.

Erdészeti szárzúzó, fixfogas rotorral, FAE UMH S – UMH S HP

FAE Group a világ egyik vezető tervező és kivitelező cége a mezőgazdasági és erdészeti szakmai gépek útépítés, alkalmazások területén. FAE minőséget, megbízhatóság és innováció jelent. Több mint 25 év óta kínál élvonalbeli, innovatív megoldásokat tervezés és a gyártás technológia során. Egyedülálló csúcs minősége a beépített kiválóminőségű anyagok miatt a megbízhatóság és a nagy teljesítmény szimbóluma szakmai kőrökben. A széleskörű alkalmazhatósága, multifunkcionalitása a komoly és nehéz körülmények közötti munkák szinte egyedül álló gépe. Ezt a modellt jellemzi a magas termelékenységi eredmények és kis teljesítményű abszorpció. FAE széles körű kiváló erdészeti szárzúzó, fák aprítása akár 45 cm átmérőig.

FAE UMH / S – UMH / S / HP ÚJ! Erdészeti szárzúzó fix fogas rotorral 240 és 500 LE-ös traktorokhoz.
Ezt a gépet úgy tervezték és építették, hogy megfeleljen a legtöbb erdészeti munka elvégzésére nagyobb teljesítményű traktorok igénybevételével. A sebességváltóját valójában használatra tervezték teljesítmény átvitel, legfeljebb 500 LE, míg az S változatot fel lehet felszerelni hidrodinamikus tengelykapcsolóval, hogy maximalizálja a termelési kapacitást és ugyanakkor védik a sebességváltó a traktort.


A dupla „anti-por” alváz / test, biztosítja a nagy teljesítményt és maximális biztonságot a munka és az üzemeltető számára.
A teljesen átdolgozott új generációs vázszerkezetet, jellemzi a stabilitás, az integráció és a védelem a munkahengerek és hidraulikus vezetékek számára. A harmadik sor cserélhető ellen kés, mind külsőleg csavarozott, könnyű a karbantartása és cseréje, központi zsírzó a döntőkeret a kereten lévő fogak és állítható három pont függesztés a termelékeny munkavégzést segíti. A rotor átmérője jelentős dimenziója, biztosítja a nagy teljesítményt, az optimális anyag aprítást a homogenitást, a folyamatosságot és a megbízhatóság teszi ezt a modellt a beruházás gyorsan megtérülő és kiváló munkát végző gépévé.

A világ minden részén megtalálhatóak ezen gépek, és ehhez a névhez a minőséget és a megbízhatóságot csatolják, amik a hazai piacon már szintén bebizonyították az előnyeiket. Nem véletlen, hogy a gyártó 2 év garanciát ad a gépeire.

Az alapfelszereltség tartalmazza:

 • tengely hajtás nyomatékszabályzóval,
  sebességváltó szabadonfutóval,
  hidraulikus felső összekötő harmadik pont, önálló rendszer a TLT meghajtó tengely / sebességváltó között,
  hidraulikusan nyitható-zárható hátsó rotorháztető,
  központi zsírzó,
  állítható három pont,
  csavarozott kopásgátló ellenkések,
  állítható csúszótalpak,
  harmadik sor ellen kések,
  rotorra felszerelt fix kalapácsok, „A / 3” vagy „C / 3”,
  UMH / S / HP megnövekedett erőátvitel, akár 450 LE.

Opciók:

 • mechanikus vagy hidraulikus döntőkeret raker fogakkal,
 • földalatti csúszótalpakkal,
 • „W” stílusban önbeálló eszköz a sebességváltó és TLT között,
 • hidraulikus kuplung (csak UMH / S modell),
 • lehetőség van a rotor felszerelt kalapácsok több típusának felszerelésére A / 3 / HD vagy C típusú / 3 / HD (köves alkalmazás).