Keresés
Close this search box.

Erdészeti mélyenszántó egyfejes ekék ER.MO

ER.MO Tarlón, vagy barázdában járó váltva forgató mély szántó egy fejes váltva forgat ekék 50-100 cm

Az ER.MO váltva forgató mély szántó egy fejes ekék a nemzetközi szinten is megkapták a „magas színvonalú gépek” elismerését, amelyet egyik fő erényének köszönhet, nem más, mint a megbízhatóság.

Az új ER.MO ekék nagy szilárdságú és kopásálló acélszerkezetből készülnek egy új eljárással, mely következtében az ekék erősebbek, viszont a tömegük 20-30%-kal kisebb, mint a hagyományos eljárással készült ekék többsége.

A váz teljes egészében furatok nélkül speciális, rendkívül nagy szilárdságú anyagból hegesztéssel készül. Az első ekefej új beállítási rendszere könnyebbé teszi a traktor utáni húzást és az ellenőrzést.

A traktor csatlakozásakor nem egy tengelyvégre kell csatlakozni, hanem egy kengyelben, mely így a golyót rögzítő tengelyt mindkét végén megtámasztja. A rövid, robusztus, fordítótengellyel szerelt fordítómű biztosítja az eke pontos és megbízható átfordítását.

zárt anyák védik a menetet a szennyeződéstől, biztosítva azt, hogy a dőlés beállítása mindenkor akadálytalan legyen.

A fő váz gerendely sehol nincs átfúrva, hanem az erősítés a gerendelyt két oldalról borító erősítésre van minden felfogatva, így mivel a gerenda nincs hegesztve és nincs fúrva, semmi nem gyengíti a szilárdságát; nincsenek feszültséggyűjtő helyek, ahonnan repedés vagy törés megindulhatna. Az ekeszárakat tartó táskák erősítettek, továbbá ki is vannak támasztva. A gerendely alul és felül egy plusz tartólemezzel van borítva, mely a szilárdságot tovább erősíti.

Az ER.MO váltva forgató ekéket a magas minőség az átlagosnál erősebb vázszerkezet, hosszú élettartam és kifejezetten jó ár-érték arány jellemzi.

A kormánylemez a munka eleme, ez közvetlenül felelős a minőségi talajborításért és a növénymaradványok feltöltődés nélküli működéséért. A szokásos változat edzett acél. Követelmény a rugalmasság és a rezisztencia viselése.

A lap három rétegből áll, két külső kemény, kopásálló acélból és egy belső lágyacélból, így nagyon ellenálló a hajlításra, amely nagyobb rugalmasságot biztosít. A kormánylemezek folyamatos vizsgálata és fejlesztésének célja, hogy javuljon a súrlódási ellenállása, kopásállósága, és kiváló legyen a talaj borítása.

Cégünk számos kormánylemezt fejlesztett ki a különböző talajviszonyokra és üzemeltetési mélységégre 20-100 cm közötti típusokat kínálunk. Figyelembe véve a minimális üzemanyag felhasználást és a hosszú működési élettartamot.

Az általános ekevasakat az alacsony vontatási igényű, könnyű munkákat végző (45LE) ekékhez használjuk.

A nagy teljesítményű (400 LE) traktor igényű a mély szántás (80-100 cm), speciális anyagú és formájú ekevasakat szerelünk.

Ez az összeállítás alkalmas gyümölcsösök, szőlőültetvények és erdészeti területek kialakítására.

A traktor viszonyított helyzetére 3 különböző változatot ajánlunk:

Egyfejes váltva forgató ekék, hidraulikus megfordítással és fogásszélesség állítással,

nyírócsapszeges védelemmel:

Tartozékok kérésre: