Keresés
Close this search box.

Energikus markolók » Axer 230 K 12 tonna alatti kotrógépek

Az Axer faolló – iparágának úttörője

Az ipar úttörő terméke, az Axer faolló több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Ez alatt az időszak alatt termékeink sok kutatáson és fejlesztésen mentek keresztül, és úgy vannak finoman hangolva, hogy megfeleljenek a legdurvább felhasználási igényeknek is. Faollóink gyártása során csak a legjobb anyagokat és gyártási eljárásokat alkalmazzuk.

Például minden faollónk edzett vágókésekkel rendelkezik, amelyek cserélhetők. Saját vágóhengereinket is tervezzük és gyártjuk, amelyeket minden modellhez optimalizáltunk az optimális vágási folyamatok és vágási kapacitás biztosítása érdekében.

Egyszerű, de tartós házszerű kialakításának köszönhetően az Axer 230 energikus markoló egy könnyebb modell, jó vágási teljesítménnyel és szilárd fával.

Az energiamarkoló egyszerűsége miatt olcsóbb opció a modellkínálatban. Az energiamarkolós modell edzéssel készült vágópengével rendelkezik, mely kivehető és cserélhető.

Ehhez az energiamarkolóhoz saját hengert is gyártottunk, amely optimális vágási geometriát és teljesítményt garantál. Az Axer 230 ezért egy egyszerű tápegység, amely a legjobb nyersanyagokból készül, versenyképes áron.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=SHyh_DierCQ

Kiegészítők: