Keresés
Close this search box.

Elektromos talicska Wgreen BIN 36 V

WgreenTechnology

Mind külső, mind belsőtérben sokoldalúan használható szállítóeszköz. Platómérete felhasználást figyelembe véve különbözőméretben lehet kérni. Egyestípusai változtatható magasságúak így nehéz tárgyak áthelyezése kis erővel, különböző magasságokban erőlködés nélkül megoldható. Kérhető olyan változata, amely akár az oldalirányú dőlésszög kiegyenlítését is tudja követni, így a rakományunk mindég biztonságban tudhatjuk. Élelmiszeriparban használat esetén a gyártó az élelmiszer ipari szabványnak megfelelő alapanyagból készíti a berendezést.

Az akkumulátorok alapfelszereltség minden gépen az AGM – GEL a villamos vontatáskor a tökéletes megbízhatóságot és biztonságot nyújt a normál használat során. A Wgreen Technology nagy hangsúly helyezett a biztonság megteremtésére. Az akkumulátor tölthetők bármilyen környezetben, nem igényelnek folyamatos karbantartást és újratöltést, nem tartalmaznak veszélyes folyadékot. A lítium-vas-foszfát akkumulátorok biztosítják a nagy autonómiát és akár 16 óra folyamatos munkavégzést biztosítanak még nehéz terepen is.

Az akkumulátor töltővel minden gép fel van szerelve a számítógéppontos visszajelzés ad az akkumulátor állapotáról, hogy minél zökkenő mentessen, jól tervezhetően szervezhessük meg a karbantartást, minél több hasznos munkaidőt lehessen elérni. Erőssége a kitartás, minden körülmények között. Variálható teher hordozó felépítményei nélkülözhetetlenné teszik valamennyi munkahelyen. Az akkumulátorok alapfelszereltség minden gépen az AGM-GEL, tökéletes megbízhatóságot és biztonságot nyújt a normál használat során. Erőssége a kitartás, minden körülmények között.

Elektromos talicska Wgreen BIN 36 V

Talicska bármilyen terméshez

A szűk helyek már nem jelent problémát. Ez a csak 565 mm hosszú talicska, három különböző hosszúságú rakodóállványon kapható (80, 1120, 1400 mm). Ideális gyümölcs- és zöldségfélék szedésére.
Akár 8 óra autonómia stressz alatt, optimalizálva a munkáját. Kevés kiegészítő teszi a terméket minden igényre.

Kiegészítők:

  • Hóeke
  • Fix és cserélhető plató
  • Billenős acélteknő
  • 160 literes boksz.
  • Szivattyú 70 literes tartállyal
  • Négyszögletes plató 60 x 80 cm.