Keresés
Close this search box.

Elektromos talicska ECO 24

Elektromos talicskák, permetezők és segítők: a mezőgazdaság a Wgreen Tecnology

Miért érdemes a Wgreen Tecnology elektromos talicskákat, permetezőket és segítőket használni a mezőgazdaságban? Három oka van.

A KÖRÖS TEKNOLÓGIA TISZTÍTJA A KÖRNYEZETETCégünk székhelye Valle Talloria (CN), az UNESCO világörökségi listáján szereplő dombok között. Nagyon érzékenyen követi a terület védelmét a mi részünket, egy olyan témát, amelyet mindig nagy figyelmet fordítottunk, és amely arra késztett minket, hogy olyan munkaeszközöket hozzunk létre, amelyek tiszteletben tartják a környezetet és a természetet.

A WRREEN TEKNOLÓGIA SZERETÉSE A SZERZŐDŐ EGÉSZSÉGÉREGépeinket úgy terveztük, hogy megvédjék azokat, akik használják. A vidéki munka hírhedten kimerítő. A Wgreen Tecnology segítségével megvédi egészségét. Nincs több hátfájás és ízületi fájdalom, amelyet egy adott testtartás okoz, és amelyet az elvégzendő munka típusa megkövetel. Termékeink megkönnyítik az Ön munkáját és enyhítik a fáradtságot, előnyt jelentve az egészségének.

A WRREEN TEKNOLÓGIA GARANCIÁT Takarít meg. Talicska, permetezőgép vagy elektromos vontatáskönnyítő eszköz használata jelentős gazdasági megtakarítást eredményez. A karbantartási költségek nagyon alacsonyak, és az akkumulátor mérete olyan hosszú, hogy garantálja a hosszú élettartamot. A modell szerinti gépeinket úgy terveztük, hogy garantálják a teljes munkanapot. Kicsi, de jelentős példa: a teljes feltöltés, amelyet az akkumulátor egyszerű konnektorhoz történő csatlakoztatásával hajtható végre, változó költsége 0,50–0,80 €, szemben a behelyezett üzemanyag legalább 10 € -ával. egy hagyományos benzinmotoros autóban.

Csendes járművek, tiszteletben tartva a környezetet, az üzemeltető egészségét és alacsony karbantartási költségekkel: mit vársz munkájához a Wgreen Tecnology elektromos gépekre való átálláshoz?

Elektromos talicska ECO 24

Ideális talicska a hobbija számára.

Háromkerekű talicska, elektromos motorral felszerelt, ideális az igényes ügyfelek számára hobbi munkában. Könnyű, kompakt, könnyen hordozható, kiváló működési autonómiával rendelkezik. A szétszerelési rendszernek köszönhetően bármely autó csomagtartójában tárolható.

Kiegészítők

  • Hóekék
    Cassone 160 L
    Tank 70 L szivattyúval
    Téglalap alakú platform 60×80.