Keresés
Close this search box.

ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERTÉSZETI TRAKTOR FobroMobil E22

A Baertchi a Fobro-Mobile E22 elektromos traktor modellbe integrálta a speciális GPS rendszer telepítésének lehetőségét, ami azt jelenti, hogy a Fobro-Mobile E22 különféle mezőgazdasági munkákhoz használható.

A Baertschi csoport elektromos FOBRO Mobil E22 egy innovatív elektromos berendezéshordozó felső kerettel, és három szinten is felszerelhető különféle tartozékokkal. A könnyű, nagy szilárdságú alumínium váznak köszönhetően 100%-ban tiszta rálátást érhet el a tengelyek közötti berendezésről, valamint a joystickon keresztül történő nagy pontosságú vezérlést.

Az eredeti 3 pontos rögzítési rendszernek köszönhetően a meglévő eszközök a legtöbb esetben bonyolult módosítások nélkül rögzíthetők. Az elöl, a tengelyek közötti résben és hátul található rögzítőelemek lehetővé teszik a szükséges felszerelések igény szerinti rögzítését. Ezzel egyidejűleg megvalósul az I+II kategória szerinti köztes tengelytérben történő rögzítés lehetősége.

Az YP11-70H 72V 2,5kWh x 4 villanymotor biztosítja a gép megbízható és produktív működését. Az alapkonfigurációba beépített 2 nagy teljesítményű akkumulátor 4-6 órán keresztül biztosítja a gép teljes működését. Szükség esetén akkumulátort is beépíthetünk, hogy a munkaidőt akár 6-8 órára növeljük.

Külön opcióként lehetőség van napelemek tetőre szerelésére, ami tovább növelheti ennek az elektromos FOBRO Mobile-nak az élettartamát és nagyon sokoldalúvá teszi.

Videó: https://fb.watch/ouJGyG6_i1/

Ez a gép a legmagasabb szintű ergonómiával rendelkezik. A kialakításba integrált többfunkciós joystick különösen a jármű sebességének szabályozását teszi lehetővé, hanem a segédegységek működését is. Ezzel egyidejűleg 3 sebességi módot valósítanak meg az autóban, és a fokozatmentes elektromos hajtás teljes sebessége 0,2 és 24 km/h között állítható.

A gépen lehetőség van további hidraulikus berendezések beszerelésére, amelyek sikeresen működnek egy 40 literes hidraulikafolyadék-tartállyal.

Az alap hasmagasság 65 cm, de az ügyfél kérésére növelhető. Ugyanakkor a 6,00-16 méretű első kerekek és a 8,3-24 AS méretű hátsó kerekek felelősek a stabilitásért.

Egy másik említésre méltó tulajdonság az RTK rendszer telepítése a terepi tájékozódás és a valós idejű helyzetszabályozás érdekében GNSS vevő segítségével. Ezzel egyidejűleg opcionálisan lehetőség van automata (pilóta nélküli) vezérlőrendszer beépítésére, tájszkennelésre, medermélység szabályozásra stb.

Érdemes megemlíteni egy különálló 12 V-os aljzatot is, amelyre kis teljesítményű motoros hajtás, például műtrágyaszóró csatlakoztatható.

Meggyőződésünk, hogy elektromos FOBRO Mobil E22-ünk nem csak sokrétű feladatában tud segíteni, hanem optimális költséghatékonyságot is elérhet cégében!


Standard konfiguráció:
Többfunkciós joystick sebességszabályozással
Egyszerű eszközkezelés
Fokozatmentesen változtatható elektromos hajtás 0,2 és 24 km/h közötti sebességszabályozással, 3 vezetési mód áll rendelkezésre
Munkadaruk elektromos meghajtása
Két elektromos akkumulátor van beépítve, amelyek 4-6 órás működést tesznek lehetővé
Lehetőség van további akkumulátor beszerelésére, az üzemidő 6-8 órára nő
Lehetőség van napelemek telepítésére a tetőre
Szervókormány
40 literes hidraulikus tartály
További hidraulikus berendezések beépítése lehetséges
Hidraulika hárompontos rögzítéssel a tengelyek közötti térben I+II kat. mech.
Integrált eszköztár
Hátsó kerekek 8,3-24 AS, első kerekek 6,00-16
Csatlakozóaljzat 12 V-hoz (motoros meghajtáshoz, pl. trágyaszóróhoz)
Lehetőség van az RTK telepítésére a terepi tájoláshoz és a valós idejű pozíciószabályozáshoz GNSS vevő segítségével
Lehetőség van automatikus (pilóta nélküli) vezérlésre, tájszkennelésre, medermélység szabályozásra stb
Szabadmagasság: 65 cm (esetleg növelhető)
(egyéb érték kérésre).

Ideális az: ÖSSZES VETŐ- ÉS GONDOZÁSI BERENDEZÉS HASZNÁLATA ÁGYÁSBAN ÉS SZÁRMŰVELÉSBEN.

Videó: https://fb.watch/ouKeWei8hX/

Ebben a videóban bemutatjuk nektek a szállításra készen álló Fobro mobilt!

Csapatunk a legnagyobb gondossággal dolgozott ezen a projekten, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa ügyfelünknek. A Fobro Mobil készen áll az új kalandra, mi pedig alig várjuk, hogy megérkezzen szerencsés tulajdonosával!

Rendeléssel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.