Keresés
Close this search box.

Ecotrac 140 V-os erdészeti csuklós vonszolótraktor

Új vízhűtéses, négyhengeres Cummins motor 140 lóerővel.
Az Ecotrac 140V traktor egy erdészeti csuklós traktor – vonszoló – összkerékhajtással. Az alvázon található mobil első tengely egyenletes keréknyomást biztosít a talajra. A kétdobos csörlő hidraulikus hajtású, „joystick” vezérlése távirányító lehetőséggel, elöl és hátul mozgatható táblával nagy munkahatékonyságot biztosít.
FŐBB JELLEMZŐK: szervokormány, összkerékhajtás, differenciálzárak, kis fordulási sugár, oldalsó, első és hátsó LED-es munkalámpák, ablaktörlő mosóval, multimédiás egység kamerával a traktor mögötti terület megtekintésére.

Opciók: Ecotrac 140 V-os erdészeti csuklós traktor

  • Darus szerelék
  • Dupla csörlő
  • Rönkszorító zsámoly

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=IiytKdkgX_8

A világon egyedülálló versenyen 18 erdészeti traktor (vonógép) vett részt, amelyeket tapasztalt vezetők vezettek. A verseny célja az volt, hogy a lehető legrövidebb időn belül a lehető legkevesebb hibával haladjanak át a kijelölt pályán (poligon), amely során a traktorok 5 köbméter fát vonzottak be. Ezenkívül a poligonon való áthaladáskor a traktor és a rönkök nem érinthetik a kerítést, az oszlopokat és a természetes fákat az erdőben. Továbbá megmérték a sokszög áthaladásának idejét, amelyet az erdőben ugyanolyan nehéz körülmények között készítettek elő. A tesztterületen elhaladva feltűnt, hogy a Hittner EcoTrac 140 V vonszolója felveheti a versenyt a külföldi gyártókkal, vagyis az erősebb vonszolókkal.
Könnyebb súlya miatt sokkal gyorsabbnak bizonyult nagy emelkedőkön nehéz terepen, míg a robusztusabb és erősebb vonszolók nehezen (csúsztak) és lassabban győzték le az emelkedőket, és néhánynak a teher felét el kellett engednie ahhoz, hogy áthaladjon a kérdéses szakaszon. . A terep, ahol a bemutató, azaz a verseny zajlott, sáros, kiásott volt. Az első napon lehullott nagy mennyiségű eső lehetővé tette, hogy a verseny a lehető legkeményebb körülmények között zajlott le, ami a Hittner vonszolónak is jót tett, amely versenyképesebbnek bizonyult a nagyobb és erősebb külföldi vonszolókkal szemben, mivel sokkal gyorsabban haladt át a poligonon. a rönkök súlya.

Megjegyzendő, hogy a szakértők és a látogatók nagy része rendkívül elégedett volt a teljesítménnyel, képességekkel és eredményekkel, aminek eredményeként a Hittner EcoTrac 140 V vonszológépet eladták egy francia vásárlónak.