Keresés
Close this search box.

Elektromos talicskák Wgreen Technology

Elektromos talicskák Wgreen Technology

A professzionális felhasználók számára fejlesztették ki a legjobb minőségű anyagok felhasználásával. A tervezéstől a kivitelesig a „megbízhatóság’ szó volt mindig a gyártásban részvevők akarata. Az energia ellátáshoz a 36 V-os tápegységvolt a kívánatos, hogy képes legyen a professzionális használatra, nagy autonómiával tudjon dolgozni anélkül, hogy sűrűn keljen tölteni akkumulátort. A Wgreen Technology közvetlen kapcsolatban áll a vállalatokkal és igényes vevőkkel, akiknek biztosítja termékeiben a megbízhatóságot, az egyszerű használatot, az alacsony üzemeltetési költségeket és a nagy önállósággal dolgozás lehetőségét. A Wgreen Technológia az egyetlen olyan vállalat, amely 4 fajta szinte minden igényt kielégítő, mobilitást ad a mezőgazdaságban, az ipar dolgozók számára a legigényesebb és a legnagyobb megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosítva. A gépek motorjait, úgy tervezték a legmegfelelőbb módon támogassa a napi munkák során fel merülő feladatok megoldását. Attól függően, hogy a motoros vagy elektromos rendszerű a meghajtás,kétféle fékezés típus építhető be. Egy elektromosan szabályozott és egy hidraulikus tárcsafék, hogy minden helyzetben a biztonság biztosítható legyen. Az irányító számítógépek programozhatók, hogy a legmegfelelőbb teljesítményt biztosíthassák és optimalizálják az üzemanyag-fogyasztást. A gépek fel vannak szerelve egy igazi fedélzeti számítógéppel,amik folyamatos, diagnózist készítenek, ha szükséges, kiemelve a problémát, nem kell vesztegessünk több időt a javítással, vagy karbantartással.

Az akkumulátorok alapfelszereltség minden gépen az AGM – GEL a villamos vontatáskor a tökéletes megbízhatóságot és biztonságot nyújt a normál használat során. A Wgreen Technology nagy hangsúly helyezett a biztonság megteremtésére. Az akkumulátor tölthetők bármilyen környezetben, nem igényelnek folyamatos karbantartást és újratöltést, nem tartalmaznak veszélyes folyadékot. A lítium-vas-foszfát akkumulátorok biztosítják a nagy autonómiát és akár 16 óra folyamatos munkavégzést biztosítanak még nehéz terepen is. Az akkumulátor töltővel minden gép fel van szerelve a számítógéppontos visszajelzés ad az akkumulátor állapotáról, hogy minél zökkenő mentessen, jól tervezhetően szervezhessük meg a karbantartást, minél több hasznos munkaidőt lehessen elérni. Erőssége a kitartás, minden körülmények között. Variálható teher hordozó felépítményei nélkülözhetetlenné teszik valamennyi munkahelyen.

WgreenTechnology ECO 24 elektromos talicskák

Építőiparban sitt, beton, tégla stb. anyagmozgatásra használják, billenthető,illetve állítható platómagasságú típusai megkönnyítik a különböző típusú anyagok mozgatását. Zárt helyen különösen jól alkalmazható zéró káros anyag kibocsájtása miatt. Csendes működése kiemelkedő, így olyan helyeken is használható ahol a zajkibocsájtás lényeges. Élelmiszeriparban használat esetén a gyártó az élelmiszer ipari szabványnak megfelelő alapanyagból készíti a berendezést. A gépek hajtómotorjait, úgy tervezték a legmegfelelőbb módon támogassa a napi munkák során fel merülő feladatok megoldását. Attól függően, hogy a motoros vagy elektromos rendszerű a meghajtás,kétféle fékezés típus építhető be. Egy elektromosan szabályozott és egy hidraulikus tárcsafék, hogy minden helyzetben a biztonság biztosítható legyen. Az irányító számítógépek programozhatók, hogy a legmegfelelőbb teljesítményt biztosíthassák és optimalizálják az üzemanyag-fogyasztást. A gépek fel vannak szerelve egy igazi fedélzeti számítógéppel,amik folyamatos, diagnózist készítenek, ha szükséges, kiemelve a problémát, nem kell vesztegessünk több időt a javítással, vagy karbantartással.

Műszaki adatok:

Típus: Wgreen Technology

ECO 24

Keretszélesség (cm)

39

Padló hosszúság (cm)

68

Magasság (cm)

78

Nyomszélesség (cm)

55

Rakfelület magassága (cm)

40

Kormány magasság