Keresés
Close this search box.

Dobrosta-osztályozó Komplet DST 1020

A DST 1020 az egyik legkompaktabb osztályozó-rosta a piacon, és akár sínre szerelhető, akár 3,5 t alatti járművek vontatására alkalmas vontató felszereléssel felszerelhető. Könnyen szállítható, és ellenőrzéshez és karbantartáshoz könnyen hozzáférhető. Kiváló választás a törmelék újrafeldolgozásához, kertészkedéshez, komposztáláshoz, szennyeződéshez, fához, és bármilyen méretű hulladékkezelő üzem számára alkalmas. A gyors gépbeállítással azonnal üzemképessé válik bármilyen környezeti feltétel mellett. A Komplet dobképernyője közvetlenül táplálható külső elektromos hálózatról is, ami jelentősen csökkenti mind az üzemeltetési költségeket, mind az emissziós szintet.

A DST1020 kiváló minőségű alkatrészekkel készül.


A trommel kialakítás nagyszerű hozzáférést biztosít a karbantartási és szervizelési munkákhoz. Az összes Komplet Trommel osztályozót az új ELECTRIC / DIESELHYBRID STSTEM készülékkel tervezték, amely csökkenti a költségeket és csökkenti a zajkibocsátást.
Az üzemeltető választhat, hogy külső áramforráshoz csatlakoztatja-e, vagy a belső dízelmotort használja.
A mobil képernyő kiváló megoldás a komposztáláshoz, a kertészkedéshez, a tereprendezéshez és a legtöbb igényhez, ahol szükséges, egy szitázó gép.
A Komplet Trommel Screeners széria hordozható változatban, tridem tengellyel vagy statikus változatban is elérhető lesz, a gazdaságosabb javításokhoz.

SZABVÁNYOS GÉP:
Kefe a tiszta dobhoz.

KIEGÉSZÍTŐK:
Rosta különböző lyukakkal
Porlerakó rendszer.