Keresés
Close this search box.

Dió, Mogyoró, Mandula, Gesztenye betakarítógép JOLLY

A Jolly mechanikus függesztett betakarítógép minden típusú traktorra felszerelhető szárított gyümölcs talajon történő mechanikus betakarítására. A begyűjtés egy elülső forgókefével történik: a terméket a hulladéktermékből a gyümölcsöt kiválasztó csigák és sziták felé szállítja. A ciklus végén az összes gyümölcsöt levegősugárral egy kocsi vagy tartály felé tolják. A nedves vagy füves talaj nem jelent nehézséget a gép számára. A Jolly gépekkel történő gyűjtés csökkenti a levegőben lévő por kibocsátását és az üzemanyag-fogyasztást (alacsony fordulatszámon működik).

A gép bármely traktorhoz elöl és hátul is csatlakoztatható a hárompontos vonószerelvényhez, és a meghajtása akár 540 f/perc, 1000/ fperc fordulatszámú erőleadóval, vagy hidraulikatartályból, szivattyúból, hűtőventilátorból, hűtőradiátorból álló hidraulikus rendszeren keresztül adható át.

A Jollynak több modellje is létezik: normál, szuper és öko.

A normál és a szuper közötti különbség a gép első orrában rejlik: a szuper rácsos orrot kapott a termék hatékonyabb tisztítása érdekében. Az eco változatok viszont gazdaságos gépek, amelyek rögzített rácsot alkalmaznak, ellentétben a négy belső forgó görgővel.

Alapfelszereltség tartalmazza:

  • TLT tengely.
  • Corex cső ø100mm.
  • Balesetmegelőzés CE védelem.
  • Vonólánc.

A Jolly felszedőgép, egy gép, amelyre telepíthető minden típusú traktorhoz, a mogyoró, dió, gesztenye, olajbogyó, mandula, kávé és minden gyümölcs a földön. nem úgy mint hagyományos gépek, a Jolly összegyűjti a gyümölcs a földől mechanikus módon, egy forgó kefén keresztül. Első függesztésű, ez hordozza a csigákat és többféle rostákat gyártanak, így eredményesen választják a gyümölcsöt a földről, megszünteti a pzarlást. Minden gyümölcs a ciklus végén légáramlat szállítja tovább a gyűjtő kocsi vagygyűjtőkonténer felé. Nedves vagy füves terület sem jelent nehézséget a minőségi munkában. A gyűjtőgép a Jolly csökkentik a károsanyag-kibocsátást és a levegőben lévő por mennyiségét és fogyasztott üzemanyag mennyiségét (alacsony fordulatszámon működésnek) köszönhetően. A gép csatlakoztatható bármelyik első és hátsó hárompontos felfüggesztésére traktor és a mozgás megadható mindkettő a TLT-ről 540 ford./percnél, 1000 ford./perc, mindkettő hidraulikus rendszerrel van ellátva, amely áll olajtartályból, szivattyúból és olajhűtőől. Jolly különböző változatai: normál, szuper és öko.

JOLLY 2500 – 2800 felszedőgép

A Jolly betakarítógép a mindenre telepítendő gép traktortípusok, mogyoró, dió, gesztenye, olajbogyó, mandula, kávé betakarítására és az összes gyümölcs a földön. A hagyományos betakarítástól eltérően gépek, a Jolly betakarítja a gyümölcsöt a földre mechanikus módon, forgó kefével elöl, ez viszi a terméket a csigák és a sziták felé amelyek kiválasztják a gyümölcsöt a hulladékból termék. A ciklus végén az összes gyümölcsöt egy sugár hajtja levegőt egy kocsi vagy konténer felé. Nedves talaj vagy fű nem nehézségeket okoz a számára gép. Betakarító gépek
A Jolly csökkenti a por kibocsátását a levegőbe és az üzemanyag-fogyasztásba (alacsony fordulatszámon működik). Ez alkalmas a kis és közepes méretű. A gép az hárommal felszerelhető traktorokra pontkötés mind elülső, mind hátsó és a mozgás lehet mindkét TLT 540-nél adja meg fordulat/perc, 1000 ford./perc, akár a
hidraulikus rendszerből áll tartály, olajszivattyú szorzó és radiátor.

Több is van Jolly verziói: normál, szuper és öko.