Keresés
Close this search box.

Dió, mogyoró, mandula félék begyűjtésére szolgáló gép SMART 1800 Rivmec

A Rivmec mogyoró és egyéb diófélék begyűjtésére szolgáló gépei kiváló minőségük és megbízhatóságuk miatt ismertek és nagyra értékelik a piacon.Az 1989-ben alapított Rivmec ma már jól ismert a diófeldolgozó és -betakarítás piacán. A cég tevékenysége kezdetben a fémmegmunkálásra és a precíziós mechanikai alkatrészek tervezésére és kivitelezésére irányult; ezt követően az agrár- élelmiszer ipari gépek és üzemek bevezetésével növelte a termelési palettát.

A Rivmec gyártását a felhasznált anyagok magas minősége, a gondos tervezés és a részletekre való maximális odafigyelés jellemzi; termékeik ezért kiváló minőségűek, megbízhatóak és hatékonyak.
Terveztek és gyártottak egy teljes mogyorófeldolgozó gépsort: gyűjtőket, pneumatikus szeparátorokat, szárítókat és komplett rendszereket a mogyoró feldolgozására (darálás, hámozás stb.). A Rivmec termékeinek kiválasztásával a feldolgozás minden fázisa lefedhető: mogyoróvaj gyűjtése, tisztítása, szárítása, tárolása, héjon belüli kalibrálása, pirítása, granulálása és gyártása.
A gépek az UNI EN 292-1 és UNI EN 292-2 előírásoknak megfelelő EK tanúsítvánnyal és garanciával vannak ellátva.
Az első és legmegbízhatóbb a maga nemében: az innovatív SMART 1800 Rivmec még füves talajon is összegyűjti a diót.
A Rivmec egy sor gépet kínál dió betakarítására és feldolgozására. A fő megoldás a Smart 1800 Harvester, amely a földön gyűjti össze a diókat. A Harvester a Pneumatikus Válogatógéppel és a Szárítóval különböző méretben kombinálható a gazdaság igényei szerint: a kisvállalkozásoktól a több száz hektárosokig.
A Rivmec of Neive (CN) 1989 óta fémasztalos munkák építésére és precíziós mechanikai alkatrészek gyártására specializálódott numerikus vezérlésű gépeken. Emellett ipari gépeket és rendszereket, valamint mezőgazdasági gépesítési gépeket tervez és gyárt. A hatályos előírásoknak megfelelően CE tanúsítvánnyal rendelkező Rivmec gépek különösen diófélék, például mogyoró, dió, mandula betakarítását végzik, és ugyanezen gyümölcsök kezelésére szolgáló gépek.

Intelligens 1800-as gyűjtőadapter földimogyoróhoz
Egy körülbelül 12 évig tartó fejlesztési folyamat után és köszönhetően
– Méretei: (2 x 0,9 x 1,3 m)
– SúlyA: (440 kg)
– Gyűjtés sebesség: 0,6-2,3 km / h (talajviszonyoktól függően)Gyűjtés sebesség: 0,6-2,3 km / h (talajviszonyoktól függően)
– csökkentett fogyasztás
– kiváló ár-érték arány
A Rivmec Smart 1800 Harvester a konkurens javaslatokhoz képest innovatív megoldásként nőtt meg a piacon. Valójában 1,8 méteres gyűjtőkapacitással és 0,6-2,3 km/h sebességgel a Rivmec Smart 1800 betakarítógép mechanikai hatást kiaknázó, csappantyús kefékkel van felszerelve. Ez alacsonyabb teljesítményigényt és kiváló teljesítményt jelent füves felületeken.
Ezenkívül a Smart 1800 Harvester kompatibilis a legnépszerűbb mezőgazdasági traktormodellekkel, kevés üzemanyagot fogyaszt, és hatékonyan távolítja el a begyűjtési fázis során keletkező port. Mindenekelőtt a fű betakarítás problémája megoldódott. Ellenkező esetben a többi gép fűmentes aljzatot igényel, ami hatalmas gyomirtást igényel, ami káros a kezelőkre és az ökoszisztémára.

Ha a mogyorót vagy diót közvetlenül a földről kell gyűjtenie, válassza a Smart 1800 gyűjtőgépet.
Ez a tökéletes betakarítógép a dió földről történő betakarításához; különösen a mogyoróhoz, a dióhoz és a mandulához.
Gyorsan és egyszerűen alkalmazható minden irányváltós vagy mellső emelővel és TLT-vel rendelkező traktorra; speciális hidraulikus berendezéssel hagyományos traktorokra is alkalmazható.
A gyűjtés a lamellás keféknek köszönhetően, a szétválasztás pedig a gép belsejében történik a gumi csatlakozókkal ellátott csigáknak köszönhetően; így minden gyümölcs elválik a levelektől, a talajtól és a szennyeződésektől, és a ventilátor által keltett mozgási erő hatására a tartályba kerül. Az összegyűjtött termékben a mogyoró méretével megegyező méretű szennyeződéseket találunk, mint például kavicsok, földdarabkák, levéltöredékek, ezért a mogyoró pneumatikus tisztított.
Kiegészítők kérésre
Oldalkefe
Kit a hidraulikus működtetéshez.