Keresés
Close this search box.

Dió, mogyoró gyűjtőernyős rázófej Sicma & Agrifarmer 28.7

Fejlett technológia olajbogyó, dió, mandula és függesztett gyümölcs betakarításához.

Gépeink több mint 20 országban működnek, Ausztráliától Argentínáig, Spanyolországtól Chiléig, Törökországtól Dél -Afrikáig, Görögországon, Portugálián, Bulgárián, Új -Zélandon, Tunézián stb. képes alkalmazkodni bármilyen agronómiai állapothoz, bármilyen szélességi fokon.

Minden Sicma megoldás büszkélkedhet az innovatív új generációs vibrációs rendszerrel nagyon magas frekvenciákon, amely biztosítja a gyümölcs leválását rövid idő alatt történő csavarással. A dupla sebesség és a kétirányú rezgésmozgás garantálja a maximális betakarítási hatékonyságot, kis termésű genotípusokon is tesztelve.

A Sicma 6 rázófej modellt tervez és gyárt, amelyek súlya, nyílása és méretei különböznek egymástól, mindezt magas vibrációs teljesítmény jellemzi. A cél az, hogy olyan technológiai megoldások széles skáláját kínáljuk, amelyek minden hajtásegységhez és bármilyen gyűjtési igényhez igazíthatók.

Az exkluzív fogófej dupla mozgatható pofával, amelyet úgy terveztek, hogy befogadja a törzs és az ágak természetes vetületét a térbe, öncentráló rendszerrel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy rövid időn belül meghúzza a vibrálásra kerülő faorgonát, még akkor is, ha nem tökéletes a beállítása.

A fogófej önfékező rendszere, amely biztosítja a vibráció hirtelen leállítását, csökkenti a manőverezési időt. Végül az önfékező féknyereg és a megfelelően tanulmányozott és szabadalmaztatott gumikeverékek használata korlátozza a tengely károsodásának lehetséges kockázatát.

Sicma & Agri Farmer 30,7

A Sicma olajbogyó- és függesztett gyümölcsök betakarításában szerzett tapasztalataiból, valamint a Dieci kezelők professzionalizmusából és megbízhatóságából nyertes, sokoldalú és hatékony technológiai kombináció születik.

Az Agri Farmer modelleket úgy fejlesztették ki, hogy kiegészítsék teleszkópos emelőkarral, így kielégítve minden emelési és kezelési igényt a kis és közepes méretű gazdaságokban. A gyűjtés befejezése után a kezelő a DIECI cég által kínált kiegészítők teljes skálájával (emelőhorgok, különféle megfogók, ásó- és ásólapátok, csörlők és kosarakkal, stb.) összekapcsolhatók. A menetirányt és a szelt adaptereket az új CAN-busz egykaros joystick vezérli, míg a 2 sebességes hidrosztatikus sebességváltó maximális sebességet tesz lehetővé teljes sebességnél is. A vezetőfülke, a ROPS-FOPS jóváhagyott és a magas szintű kényelmet garantálja, fel lehet szerelni egy továbbfejlesztett légkondicionáló rendszerrel, amely lehetővé teszi a tökéletes levegő diffúziót az utastérben. Az LCD kijelzővel felszerelt fedélzeti számítógép lehetővé teszi a gép összes működési paraméterének nyomon követését.
Az AGRI FARMER nagyfokú mozgásképességre és nagyon nagy pontosságra képes kis mozgásokban, nagyobb kényelmet biztosít a kezelőnek és kevesebb akusztikus emissziót a kabinban.
Felszerelhető az új Joystick FNR-rel, hogy a kéz egyszerű mozdulatainak köszönhetően pontosan és biztonságosan kezelje a gép összes munkafunkcióját.

https://www.youtube.com/watch?v=K06LMgPb__w

MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • Hőmotor
 • Dízel, Kubota V3800-Tief 4 GD IV Final, Turbo Common Rail (3,769 cm3, 4 henger, 79,5 kW (107 LE) @ 2200 f/min.
 • Erőátvitel, hidrosztatikus, változó térfogatú szivattyúval. Hidrosztatikus motor automatikus változtatással. Elektrohidraulikus irányváltó.
 • Hidraulikus rendszer, 140 literes áramkör, fogaskerék -szivattyú (115 l / perc) – max. 245 bar
 • Max. emelhető súly 2 800 kg
 • Max. emelési magasság 6 350 mm
 • Max. emelőkar kinyúlás 3 650 mm
 • Max. lejtés, amely leküzdhető 40°.
 • Max. sebesség az úton 35 km/h.
 • A test kapacitása 500 kg.
 • Üres tömeg 6 500 kg.

Választható:

Mezőgazdasági kezelőgép jóváhagyási kód AID3700

Dieci által szállított rázókészlet (hajlamos a felső vezetékre, hidraulikus és elektromos rendszerre a rázófej csatlakoztatására). Választható csak a rázófejjel kombinálva.

Új generációs T214 vibrációs fejkészlet (60 cm) magas frekvenciákon, önközpontosító, önfékező, szelepcsoporttal kiegészítve

Új generációs T216 vibrációs rázófejkészlet (65 cm) magas frekvenciákon, önközpontosító, önfékező, szelepcsoporttal kiegészítve

Gyűjtőernyő ø 5, 6, 7, 8, 9 m

Raklapvillák 120 x 45 x 1200 mm (port 3,8 t) (kód: TFR0001)

Cod. TGN0083 – Villa két csuklós tűvel körbálákhoz

Cod. 0151 – SZERELŐKOSÁR (2,10 m) FOG NÉLKÜL – MC. 0,90 + SALVAL

Félautomata légkondicionáló (AID 3751 kód) (Szállításra kész gépeken nem opcionális)

Gyűjtőernyő hosszabbítók (½ m Ø 8 m), MAX 9 m.