Keresés
Close this search box.

Dió, mogyoró, gesztenye mechanikus felszedő K 1800

A K 1800 gyűjtő adapter bármilyen traktorra fellehet szerelni, de front részén rendelkeznie kell 3 pontos felfüggesztéssel és kardántengelyes meghajtásnak az adapter hajtásához. Az adaptert mogyoró, gesztenye, mandula, dió, olajbogyó, makadámia, kávé és mindenféle gyümölcs begyűjtésére tervezték ami a földön van.

A gépet kis és közepes felhasználóknak ajánljuk nem okoz gondot a nedves területen való munkavégzés sem. A gép mechanikus meghajtású.

Az összegyűjtés mechanikusan hajtású ellentétben normál szívó gépeknek egy cross-kefe jelentős üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez segít (alacsony fordulatszámon működtetés miatt 1200-1300 f/min.) és a levegőben szálló por kibocsátás is lényegesen kevesebb.

A gépet lehet telepíteni a három pontot függesztésre a traktor elejére vagy hátuljára. Fel van szerelve hidraulikus magasságállító kerekekkel, amelyek lehetővé teszik a seprőadapter talajtól való távolság ideális távolságát. A TLT meghajtás lehet 540 vagy 1000 f/min., vagy saját hidraulikus rendszer meghajtással.