Keresés
Close this search box.

CÖLÖPVERŐ ÖNJÁRÓ TURCHI 300-F 950/1200 JOULE

1970 ÓTA a TURCHI cég hidraulikus rendszereket épít útvédőkorlátokhoz.
A legkülönfélébb igényekre érzékenyen a TURCHI két olyan modellt kínál ügyfeleinek, amelyek alkalmasak teherautó- vagy pótkocsi-karosszériára történő felszerelésre, amelyeket TLT-n vagy független vezérlőegységen keresztül működtetnek. Azóta, miközben családi cég maradt, nagy nemzetközi vállalkozássá változott, amely márkakereskedések és ügynökök hálózatát fejleszti szerte a világon. A Turchi cég a gépek széles választékának fejlesztésére és gyártására specializálódott sorompókerítések és napelemek szerelése, zsanéros modellekkel is önjáró cölöpverő berendezések. Az alvázra szerelt mellékelt berendezések hogy energiát a hordozó gép motorjából vagy legyen önálló motorja is.
Három önjáró modell, gumi lánctalpas futóművel és autonóm hidraulikus tápegységgel egészíti ki a választékot. A TURCHI a Yanmar hivatalos telepítője is.

Cölöphúzó fotovoltaikushoz 300-F 950/1200 JOULE

Önjáró gép védőkorlátok és gumisínek behelyezéséhez vagy csavaros támasztékokhoz.

TURCHI termékek alkalmas:

  • Gépek oszlopok meghajtására
  • Cölöpverők napelemekhez
  • Új eszközök
  • Kiegészítők

Kiegészítők

Csigák Különböző átmérőjű csigák agyagos és laza talajhoz.

Mechanikus kihúzók:

TRI/4-ES MODELL NÉGYMAGOS HIDRAULIKUS FÚRÓ TURCHI

Négymagos hidraulikus fúró állítható fúrósablonnal, teljes funkciótartozék a Turchi oszlopcsavarozóhoz, kézi előtolás-szabályozó szivattyú kerekekkel. Tartálykocsi forgatható kerekekkel, 1000 literes tartállyal, vízpumpával és szállítórendszerrel.

Pneumatikus DTH kalapács

Pneumatikus DTH kalapács hidraulikus bontással és forgatással sziklán vagy betonon lévő furatokhoz. Furat 80 és 250 mm között.