Keresés
Close this search box.

Cölöpverő gép a napenergia-berendezések telepítéséhez

Mivel a fotovoltaikus piac megkezdte az első lépések megtételét, az ORTECO azonnal tervez és épített gépeket, hogy precízen és gyorsan elvégezzék a cölöpverés munkáját.

Annak érdekében, hogy jobban megfeleljenek a piac igényeinek, ma igen fejlett megoldásokat kínálunk.
Az egyedülálló „GPS-gépvezérlés” rendszerének köszönhetően ügyfeleinknek a legfejlettebb technológiát kínáljuk a maximális hatékonyság érdekében.

A fotovoltaikus lánctalpas nyomkövetők széles választékát a közelmúltban bővítették az 5 méteres oszlopú ORTECO HD cölöpverőgép, amely a fejlett technológiákat, a kiváló minőséget és a biztonságot tükrözi.

Cölöpverő: SMART 800 lánctalpas szerelő.

A „SMART” lánctalpas raklapvezető egy teljes gép, amely minden meghajtási feladathoz készült, ahol a termelékenység a fő elem.

Ez a gép a stabilitásnak köszönhetően nagy pontosságú rögzítést tesz lehetővé.

Csak egy üzemeltető helyezheti el a gépet és behelyezheti.

A „SMART” lánctalpas gép új projektje lehetővé teszi, hogy eltávolítsák a halmozott vezető szerkezetét a lánctalpas autóból, hogy felszerelhesse azt a targonca testére, hogy ügyfeleinknek a lehető legmegfelelőbb gépet kínálhassuk minden típusú munka.

Ezen túlmenően, az ügyfél, aki már rendelkezik egy halom vezetőszerkezettel, később megvásárolhatja a lánctalpas fuvarozót.

A „SMART” lánctalpas gépkocsi felszerelhető 600 J vagy 800 J-os halom meghajtóval, és jó választás azoknak az ügyfeleknek, akiknek könnyű és hatékony gépre van szükségük.

Kiegészítők:

Nézze meg a kiegészítők listáját: zölden kiemelve a termékhez kapcsolódó termékeket.

Mágnes

Nagyon hosszú és nehéz pólusok esetén (jellemzően 5 és 6 méter hosszú) lehetőség van a piledriver villamos működtetésű mágnessel felszerelésére, amely lehetővé teszi a pólusok felemelését, miközben a kezelőt biztonságban tartja.

GPS Orteco „Gépvezérlő rendszer

Talajfúrók:

Lézer:

Kapcsolódó termékek: Hidraulikus fúró Jellemzők:

A hidraulikus fúró egy segédeszköz, amelyet vegyes terepen ásnak ki a vasalatok és beton alapok speciális alkalmazásokhoz való beszúrásához.

A bejárókra szerelt fúrógépet úgy tervezték, hogy lyukakat fúrjon szikla-, beton- vagy kompakt konglomerátumokban. A gép hidraulikus rotorral és leeresztett lyukkal van ellátva.
A lyukak átmérője 90-254 mm-ig terjedhet, a különböző furatokkal 3-tól 6-ig. A mélyfúrás 1,20 m-re korlátozódik, ami a védőburkolat rögzítéséhez szükséges mélység. A gép hidraulikus szívószűrővel van ellátva.
A hidraulikus rotor és a szívóventilátor használatának lehetősége lehetővé teszi, hogy kisebb légkompresszort használjon, sőt csak a lyukfúrót kell betöltenie.
Szükség esetén a gépet „ökológiai” változatban tudjuk biztosítani a kipufogógáz „dízel részecskeszűrő (DPF)” szűrővel és ökológiai olajjal.

Vonóhorgok:

Lyukfúrók:

Generátor készlet:

Makró dőlés:

Automatikus függőség

Távirányító:

Hidraulikus tápegység:

Az Orteco egy teherautóra szerelt Piledriver és a hidraulikus tápegység kombinációja ideális azok számára, akik a teherautón változtatni kívánnak a járművön, vagy azok számára, akik korlátozni kívánják a járművet egy teherautóról a másikra.
A Hydraulic power pack-et tanulmányozzuk, hogy a legjobban teljesítsék feladataikat, órákig folyamatosan dolgozhassanak, alkalmasak legyenek minden klímára, és a lehető legnagyobb mértékben kihasználhassák a bejárók azonos összetevőit annak érdekében, hogy a tartalék alkatrészeket csökkenteni tudják azoknak az ügyfeleknek, akik rendelkeznek több mint egy piledriver gép / modell.

Hidraulikus magfúró

A hidraulikus magfurat kombinálható halom meghajtóval kombinálva a betont, beleértve a vasbetonot és a bitumenes konglomerátumot.

A legelterjedtebb felhasználási területe az, hogy eltávolítsuk a magot a halom köré, amelyet előzetesen vágunk, hogy eltávolítsuk, és egy új halat helyezzünk ugyanabban a lyukban.

Egy többmagú fúró (2 vagy 4 fejű) használható kis méretű, 19/24 mm-es lyukak létrehozására az alapító rögzítőcsavarok számára, amelyek a cölöpök rögzítéséhez szükségesek egy vasbeton szegélyre csavarozott lemezzel.

Hidraulikus forgóasztal

A targoncára szerelt piledriver felszerelhető egy hidraulikus fordulópulttal, amely lehetővé teszi, hogy az egyik oldalról a másikra elforduljon.

Késemelő

A Blade-emelő készülékkel végzett munka elvégzéséhez előzőleg be kell csavarozni és a földre támaszkodni. A Blade Raiser-rel szerelt halom-meghajtó felemeli a zárószalagot, és a megfelelő rögzítési magassághoz hozza, és az információt a meghajtott pólus pontos pontjához igazítja.

Extractor kit

Cölöpkiemelő készlet / ütős extraktorhoz a régi cölöpök eltávolításához.

Munkalámpák

Hasznos kiegészítő az éjszakai munkavégzéshez.

Hidraulikus véső

Az előfúrás a talajban történik a határértékek bemutatásához.

Kalapácsfrekvencia beállítás

Külső levegő szűrő

Rendkívül homokos és poros munkaterületek esetén olyan külső külső légszűrőt biztosítunk, amely segít a motor szívórendszerének homoktól vagy portól mentes megtartásában, a teljesítmény romlása nélkül.