Keresés
Close this search box.

Betonszivattyúk lánctalpas futóműre

Betonszivattyú Getto P2 Trk, lánctalpas futóműre telepített

Lánctalpas futóműre telepített szivattyú, szivattyúegységgel elérhető, amely akár 15 m³/h és 50 bar nyomást képes leadni a kimenetnél. Hangszigetelt (vagy nem) dízelmotorral vagy 22 kW/30 LE szükséges villamos motorral felszerelt. Lehetőség van szivattyú felszerelésére gumiabroncsos tengelyekre is.

Betonszivattyú Getto MAXI Trk, lánctalpas futóműre telepített

Lánctalpas futóműre telepített szivattyú, szivattyúegységgel elérhető, amely akár 30 m³/h sebességet és 70 bar nyomást képes leadni a kimenetnél. Hangszigetelt (vagy nem) dízelmotorral vagy 38 kW / 51 LE szükséges villamos motorral felszerelt. Lehetőség van szivattyú felszerelésére gumiabroncsos tengelyekre is.

Betonszivattyú Car Cingolo P4 lánctalpas futóműre telepített

Lánctalpas futóműre telepített szivattyú, elérhető, amely 65 m³/h sebesség elérésére és 70 bar nyomásra képes a kimenetnél. Hangszigetelt (vagy nem) dízelmotorral vagy 90 kW/120 LE szükséges villamos motorral felszerelt. Lehetőség van szivattyú felszerelésére gumiabroncsos tengelyekre is.

Betonszivattyú Car Cingolo P6 lánctalpas futóműre telepített

Lánctalpas futóműre telepített szivattyú, szivattyúegységgel elérhető, amely 110 m³/h sebességet és 90 bar nyomást képes leadni a kimenetnél. Hangszigetelt (vagy nem) dízelmotorral vagy 132 kW/180 LE szükséges villamos motorral felszerelt. Lehetőség van szivattyú felszerelésére gumiabroncsos tengelyekre is.

Betonszivattyú Cartrack P6 lánctalpas futóműre telepített

Betonszivattyú lánctalpas futóműre szerelt, olyan szivattyúegységgel kapható, amely akár 110 m³/h és 100 bar elérésére képes, és hangszigetelt (vagy sem) dízelmotor vagy 132 kW/180 LE szükséges villamos motor.

Felszerelt munka- és karbantartó állomással és karbantartási hellyel, víztartállyal és rádióvezérléssel a kezeléshez.

Betonszivattyú Cartrack P7 lánctalpas futóműre telepített

Betonszivattyú lánctalpas futóműre szerelt, olyan szivattyúegységgel kapható, amely akár 120 m³/h és 100 bar sebesség elérésére képes, és hangszigetelt (vagy sem) dízelmotor vagy 132 kW/180 LE szükséges villamos motor. Felszerelt munka- és karbantartó állomással és karbantartási hellyel, víztartállyal és rádióvezérléssel a kezeléshez.

Betonszivattyú Robotrack 16/18 lánctalpas futóműre telepített

Betonszivattyú, lánctalpas futóművel szerelt, olyan szivattyúegységgel kapható, amely akár 120 m³/h és 70 bar nyomást képes leadni a kimenetnél, hangszigetelt (vagy sem) dízelmotorral vagy154 kW/210 LE szükséges villamos motorral. Egy18 m magasra emelhető gémmel, három Z kinematikus szekcióval. Felszerelt munka- és karbantartó állomással és karbantartási hellyel, víztartállyal és rádióvezérléssel a kezeléshez.

Betonszivattyú Robotrack 24/26 lánctalpas futóműre telepített

Betonszivattyú, lánctalpas futóművel szerelt, olyan szivattyúegységgel kapható, amely akár 120 m³/h és 70 bar nyomást képes leadni a kimenetnél, hangszigetelt (vagy sem) dízelmotorral vagy 154 kW/210 LE szükséges villamos motorral. Egy 24/26 m magas szórókerettel, négy RZ kinematikus szekcióval. Felszerelt munka- és karbantartó állomással és karbantartási hellyel, víztartállyal és rádióvezérléssel a kezeléshez.

Betonszivattyú Robotrack 33 lánctalpas futóműre telepített

Betonszivattyú, lánctalpas futóművel szerelt, olyan szivattyúegységgel kapható, amely akár 120 m³/h és 70 bar nyomást képes leadni a kimenetnél, hangszigetelt (vagy sem) dízelmotorral vagy 154 kW/210 LE szükséges villamos motorral. A 33 m magas ürítőcső négy XR kinematikai szakaszos. Felszerelt munka- és karbantartó állomással és karbantartási hellyel, víztartállyal és rádióvezérléssel a kezeléshez.

Betonszivattyú Cap lánctalpas futóműre telepített

Betonszivattyú, lánctalpas futóműre szerelt, keverőszivattyú, amely egy 4/6/7 m3 kapacitású betonkeverőről és egy szivattyúegységből áll, amely 80 m³/h és 70 bar nyomást képes leadni a kimenetnél. Hangszigetelt (vagy nem) dízelmotorral vagy 150 kW/200 LE szükséges villamos motorral kapható. Felszerelt munka- és karbantartó állomással és karbantartási hellyel, víztartállyal és rádióvezérléssel a kezeléshez.

Betonszóró gém Skorpió lánctalpas futóműre telepített

17 m magas pozíciós szórókeret három Z kinematikus szekcióval, amelyek tengelyre vannak felszerelve lánctalpas futóművel. Hangszigetelt (vagy nem) 22 kW/30 LE motorral és 37 kW/50 LE villanymotorral kapható. Felszerelt rádióvezérléssel a lánctalpas és a gém kezeléséhez.