Keresés
Close this search box.

Betonkeverő és szivattyú MECBO FATTORINO

Ez a kombinált építőgép egy dugattyús hidraulikus betonpumpa betonkeverővel a betonkeverékek egyidejű előállítására. Úgy tervezték, hogy vonatható, hogy gyorsan mozogjon az építkezésen. A betonpumpa teljesítménye legfeljebb 15 m³ / óra, a Mini Betonüzem teljesítménye akár 15 m³ / óra, ami elég egy átlagos építési objektumhoz. Ezenkívül az előkészített keveréket egy konkrét szivattyú segítségével és más eszközökkel is kézbesíthetjük.

Erőátvitelként egy megbízható LOMBARDINI dízel (50 LE) használható zajszigeteléssel, amely kiemeli a Mini BSU-beton szivattyú autonómiájának minden előnyét. Kérésre elektromos motorról is lehet meghajtani.

Betonkeverő + betonpumpa önálló meghajtással „MESBO P2.800 Fattorino”

Speciális kombinált gép beton (habarcs) gyártására és szivattyúzására.

  • Teljes hidraulikus vezérlés
  • A termelékenység 10-15 köbméter / óra
  • Betonnyomás 50 bar-ig
  • Dízel vagy elektromos hajtás
  • Lehetővé teszi a lehető legrövidebb időn belül a betonkeverék vagy habarcs szivattyúzásával közvetlenül az építkezésen történő előkészítést és bedolgozási helyszínre szállítást.

Lehetséges műveletek:

  • Kész beton és egyéb betonkeverékek gyártása.
    Kész beton és egyéb betonkeverékek szállítása.
    Kész beton és egyéb betonkeverékek gyártása és egyidejű pumpálása akár 150 méteres vízszintes vagy akár 50 méteres függőleges távolságban.

Ez a Mini BSU -beton szivattyú rendkívül kényelmes az építési objektum önálló és kiváló minőségű betonkeverékekkel való ellátására. A mini betongyár-betonszivattyúzás elengedhetetlen, ha távoli építési helyeken, különösen szűkös körülmények között és hegyvidéki területeken használják, ahol a kész keverékek automatikus betonkeverővel történő szállítása nem lehetséges.

A betonpumpa használata teljes mértékben vagy részben kompenzálhatja a teherautó-daru hiányát abban az esetben, ha nincs vagy nem tudja használni. Ezt a berendezést a MESBO (Olaszország) gyártja, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az ilyen építőipari berendezések gyártásában. A MECBO márkakereskedője és szervizhálózata a világ minden kontinensére kiterjed, és a világ minden nagyobb országában jól képviselteti magát.

Mind a Mini Betonüzem, mind a Betonszivattyú nagyon könnyen kezelhető és karbantartható, rendkívül megbízható és nem igényel magasan képzett személyzetet. A vezérlés közvetlenül a vezérlőpultról vagy egy távoli vezérlőpanelről hajtható végre. Az aggregátumok és a cement adagolása mind a térfogati módszerrel, mind a beépített mérlegek mérésével történhet. Víz adagolása – a beépített vízmérő segítségével. A mikroprocesszoros eszközök teljes hiánya lehetővé teszi az európai minőségre jellemző legmagasabb megbízhatósági szint elérését. A világ legjobb alkatrészeinek és anyagainak használata biztosítja a gép teljes kopásállóságát.

Nagyon fontos az a tény, hogy számos bérleti szervezet Európában és a FÁK-országokban a lízing főbb betonberendezéseinek választotta – MESBO berendezések. Ez természetesen nem véletlen, mivel a bérbeadás szempontjából kiemelkedő fontosságú a berendezések kiváló minősége és megbízhatósága optimális áron a költségek csökkentése és a gyors megtérülés érdekében.

A MECBO berendezések műszaki paraméterei és előnyei

Mi voltunk az első cég, amely (az összes többi pumpálórendszer mellett) „S” lökhárítókat használt – olyan technológiákkal, amelyek a beton kilépéséhez a dugattyúkról a betonvezetékbe vezetnek. A piacon meglévő technológiák alapos tanulmányozása után tervezőink erre a rendszerre összpontosították erőfeszítéseiket, annak szerkezetének javítására.

Az elején a cég több betonpumpa-csoportot gyártott a MECBO védjegy alatt és eladta azokat a versengő német vállalatoknak.

10 év elteltével a cég bevezeti a szabadalmaztatott PULSAR rendszert, és ezt a rendszert kizárólag MECBO berendezésekre telepítik (a PULSAR-ot nem szállítják Németországba a többi berendezés-csoport folyamatos kivitelével együtt), mivel ennek a rendszernek a kivételes előnyei a MECBO berendezések jellemzőjévé váltak, ami további értéket teremt. az ügyfél számára.

Kiváló minőségű berendezéseket állítunk elő, amelyek összehasonlíthatók a két fő versenytárssal (de még mindig működik a PULSAR rendszer, amelyen a versenytársak nem rendelkeznek).

Fejlesztettük ki a HOPPER 01.K garatot is, egy összecsukható garatot a szivattyú ellátó hengerek gumi dugattyúinak könnyű cseréjéhez és a kényelmesebb és egyszerűbb karbantartáshoz, valamint a STOPPER rendszert a csövek légkompresszorral történő tisztításához.

Viszonylag azonos hidraulikus nyomással 30% -os energiamegtakarítás érhető el. A vízkalapács-jelenség rögzített (más hajtásoktól eltérően). A PULSAR 4 – PULSAR 7 szivattyúcsoportokban a hajtómű az adagolótartály hátsó oldalára van felszerelve az olajteknőben, az alsó részben az S-kapu forgó hüvelyéhez képest.

Betonkeverő és szivattyú FATTORINO P 2

A PULSAR 2 szivattyúval rendelkező gépek kicsi méretűek, nagyon egyszerűen karbantarthatók, kapacitásuk legfeljebb 15 köbméter / óra, betonnyomásuk pedig akár 50 bar. Összesített maximális frakció 20 mm. A PULSAR 2 betonpumpákat a Getto márkanév azonosítja. A PULSAR 2 szivattyúegységeket használják:

Betonszivattyúk betonellátáshoz (Getto sorozat);

Szivattyúberendezések habarcshoz, padlók gyártásához, betonszóráshoz;

Helyhez kötött iszap és ipari szivattyúk;

Kombinált gépek: FATTORINO. ROBOT-SPRITZ.

Betonkeverő és szivattyú Fattorino P4

Gumikerekes tengelyre telepített szivattyú, amelyet egy 750 l- es keverő és egy szivattyúegység alkot, amely akár 25 m³ / h és 70 bar nyomást képes leadni a kimenetnél. Hangszigetelt (vagy nem) dízelmotorral vagy 55 kW / 75 LE szükséges villamos motorral felszerelt.