Keresés
Close this search box.

Gyümölcsaszaló, gomba, fűszernövények stb.

B.Master Plus ipari aszaló gyümölcs, gomba, stb..készítéséhez

Nemesacélból készült nagyüzemi aszaló, professzionális szárítási megoldás. Mindazoknak, akik a piacnövekvő elvárásainak megfelelve tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül szeretnének minőségi terméket előállítani. Célozzon meg alternatív piacokat, növelje bevételét és árrését a termékek tovább feldolgozásával. Bio termékek előállítására is alkalmas készülék. Javasoljuk a többlet termésfeldolgozásához, értéknöveléséhez is. A készülék egy további, külön vásárolható szárító modullal bővíthető. Ez lehetővé teszi, hogy alacsonyabb kezdeti bekerülési költséggel beindítható legyen az üzem, és a későbbiekben, az értékesítés fellendülésével, amikor már garantált a befektetés megtérülése, egyszerűen bővíthető legyen. A készülék összesen két modullal használható, az egymodulos változat a későbbiek során szabadon bővíthető. Ez lehetővé teszi, hogy alacsonyabb kezdeti bekerülési költséggel beindítható legyen az üzem, és a későbbiekben, az értékesítés fellendülésével, amikor már garantált a befektetés megtérülése, egyszerűen bővíthető legyen.

Nem csak gyümölcsaszalóként használható!

A szárítási hőmérséklet fokozat nélkül szabályozható. A Biosec aszaló kíméletesen vonja ki a nedvességet, így összességében ez a legkíméletesebb és leghatékonyabb módszer az élelmiszerek tartósítására és értékük növelésére. Az aszalás során a tápanyagok, vitaminok és más értékes anyagok a lehető legjobban megmaradnak. Abszolút kíméletesen, fokozatosan szárít, így a végtermék megőrzi táplálkozási tulajdonságait és érzékszervi jellemzőit.

Műszaki adatok:

Típus: BIOSEC B.MASTER

BM40

Plus BMP 72

Szárítási felület: (m2)

14

25,2

Tálcák száma (db)

40

72

Tálcák mérete: (cm)

70 x 50

Max. terhelhetősége (kg)

160

300

Kész termék kapacitása: (kg)

40-60

70-100

Csatlakozási igénye:

400 V – 50 Hz (három fázis, védőföld)

Max. fűtési teljesítménye: (kW)

5,1

Ventilátor teljesítmény igénye: (W)

120

175

Hőfok szabályzása:

Elektronikus LED-kijelző, max. 65°C-ig

Beépített anyagok:

Élelmiszer ipari nemesacél

Külső méretek: (m x h x sz/ cm)

180 x 141 x 80

180 x 175 x 80

Súlya: (kg)

170

250

Távozó nedves levegő szabályzása:

Uszonyos légterelés

Gyenge szellőzésű helyiségben történő használthoz levegőszárító és szűrőbetét kiegészítőként vásárolható hozzá.

Szeretne egészségesen étkezni, gluténmentesen táplálkozni vagy fogyni? Kipróbálná,mennyire finomak a nyers ételek,például a zöldségekből, gyümölcsökből készült kréker? A Biosec aszalógéppel nem csak gyümölcsöt lehet aszalni, nagymértékben megkönnyíti a lisztmentes ételekre vagy a vegetáriánus konyhára átállók dolgát is. A gyümölcsfeldolgozás egyik módja az aszalás. Aszalni nem csak gyümölcsöt (többek között szilvát, körtét, szőlőt,cseresznyét, meggyet), hanem zöldségféléket (így készül például a vegeta is), gombát (a szárított gomba darálásával készített gombaporból többek között utolérhetetlenül finom gombakrém leves készíthető), gyógynövényeket és virágokat (potpourri), halat, valamint húst lehet, hanem még nyers ételt, például zöldségekből, gyümölcsökből egészséges krékert is készíthet vele.Az elkészült aszalványt a legjobb fénytől és levegőtől elzárva, például egy üvegben tartani, de száraz, szellős helyen, zsákokban, lyukas fedelű ládákban is eltarthatja akár évekig. Az aszalógépet kiemelten javasoljuk vegetáriánusoknak, nyers ételt fogyasztóknak és táplálék allergiásoknak. Nagyban megkönnyíti például a lisztmentes étkezésre valóáttérést.

A Biosec Digital aszaló egy nagyon praktikusan használható készülék, melyet háztartási célra is ajánlunk.

Nemcsak gyümölcsaszalóként használható!

A hőmérséklet 20 és 68 °C között állítható be (20, 30, 40,45, 50, 60 és 68 °C), Celsius fokban. 7 automatikus program, ezen belül például külön program a nyers koszt készítéséhez 40 °C hőmérsékleten, egy a tésztafélék szárításához, egy a gazdaságos, egy a szuper gyors aszaláshoz,valamint egy program a csendes üzemeltetéshez. Ezen felül további 5, időlimit nélküli program is található benne. Rendkívül kíméletes módon és egyenletesen aszal, és annak ellenére, hogy egy igen nagy méretű ventilátor végzi a levegő keringtetést, olyan halk, mint egy számítógép. A levegő vízszintesen áramlik át a szárítandó növények mellett, ezért ebben a készülékben a teljes tálca felületére lehet aszalandó termékeket tenni, nincs olyan rész, ahol nem szárít tökéletesen. A hagyományos aszalványok mellett készíthető a Biosec aszalóban a nagyon nagy nedvesség tartalmú dolgok szárításához használható alátét segítségével (vásárolható tartozék) akár gyümölcspépből nyers koszt is. Egyszerre több különböző fajta aszalandót is száríthat benne. Az aszalás időtartama a készülékbe tett darabok vastagságától függ.