Keresés
Close this search box.

Aszfaltmaró rögzített fogú kotrógépekhez 14 t-ig.

Hogyan válasszunk FAE aszfaltaprítót kotrógépekhez?

Szüksége van egy erős, megbízható és nagy teljesítményű önterülő aprítóval párosítani a kotrógépet? Bízzon a FAE-ben, és válassza az RPL/EX termékcsaládot, amelyet kifejezetten 8–14 tonnás kotrógépekhez terveztek, és akár 13,5 cm mélységben és 45 cm szélességben is képes dolgozni.

Mennyibe kerülnek a KOTRÓGÉPEK FAE útgyalui?

Lépjen kapcsolatba a FAE-vel, és kérjen árajánlatot egy aszfaltaprítóra, amelyet az Ön kotrógépének igényeihez terveztek.

Az aszfaltaprító alkalmazása kotrógépekhez

Az RPL/EX tökéletes az utak felszínfelújításra való előkészítéséhez vagy a földmunkák egyszerűsítéséhez.

Nézze meg a FAE aszfaltaprítók videóját a kotrógépek számára munka közben

A FAE kibővíti építési vonalát a kotrógépek RPL/EX útgyalujával.

A FAE új kotrógépes útgyaluja „hideg gyalu” technológián alapul.

A hideg gyalu technológiával az út felületét a rotorhoz rögzített speciális fogak kaparják és vágják. Az RPL/EX speciálisan kialakított elrendezéssel rendelkezik a teljesítmény növelése és a rezgések csökkentése érdekében.
Ezekkel a tulajdonságokkal az RPL/EX tökéletes eszköz az utak felszínfelújításra való előkészítéséhez vagy a földmunkák egyszerűsítéséhez.

Az RPL/EX kompatibilis a 8 és 14 tonna közötti kotrógépekkel, akár 13,5 cm mélyre is képes marni, szélessége pedig 45 cm. A fej alapfelszereltségéhez tartoznak a legmodernebb technológiai és szerkezeti jellemzők.

Ezek közé tartozik az állítható hidraulikus talp, amely lehetővé teszi a gép munkamélységének pontos kezelését, a széles löketű önszintező rendszer, amely lehetővé teszi a fej megfelelő beállítását működés közben, és az állítható jobb oldali csúszás, amely lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a fejet átfedésekben tartsa. Speciálisan tervezett fogakkal is rendelkezik, amelyeket kifejezetten aszfalt- és betonútfelületeken való használatra terveztek.

Ezzel az új termékcsaláddal a FAE tovább bővíti építőipari termékcsaládját, alternatívát kínálva azoknak a professzionális ügyfeleknek, akik egy FAE termék technológiáját és erejét keresik.

Aszfaltmaró rögzített fogú kotrógépekhez 14 t-ig.

Az RPL/EX egy 8 és 14 t közötti kotrógépekhez való útgyalu, amely akár 5,3 t mélységű marásra is képes. Az RPL/EX ideális az út felületének előkészítéséhez egy új aszfalt- vagy betonréteg lerakásához. Jellemzői közé tartozik a hidraulikus szabályozott alap a gép munkamélységének pontos kezeléséhez, a széles löketű önszintező rendszer, amely működés közben megfelelően tartja a fejet, valamint a kifejezetten aszfalt- és betonútfelületekhez tervezett fogak.

ALKALMAZÁSOK:

  • ASZFALTMARÁS
  • ASZFALT ÚJRAHASZNOSÍTÁS.

A FAE berendezések megbízhatóak és könnyen használhatóak: Kiváló minőségű anyagok és első osztályú alkatrészek.
Szerviz és alkatrész: Az értékesítés utáni szolgáltatás minősége nagyban hozzájárul a FAE sikeréhez.
Garancia: 2009-től a FAE minden gépére 2 éves garanciát ad, ezzel a két éves garanciával FAE kielégíti az ügyfeleinek elvárásait.