Agro-Masz félig függesztett 3, 4, 5, fejes váltva forgató eke

Agro-Maszfélig függesztett 3, 4, 5, fejes váltva forgató ekék


AzAgro-Masz szériájának váltvaforgató ekéiből mind a kisebb,mind a nagyobb területen gazdálkodók igényeiknek megfelelőenválaszthatnak. A gyártás során felhasznált kiváló minőségűanyagok, valamint a gyártási tapasztalat eredményeként a szériaekéi kiválóan alkalmasak nehéz, igen kötött talajokonelvégzendő munkákhoz is. Kialakításuknak köszönhetőenöntisztítók, ugyanis a hagyományostól ellentétes iránybantörténik az átfordításuk, így a felrakódott növényi részekszabadon leesnek, nem akadnak fenn. Az átfordítás hidraulikusmunkahengerrel, az erőgép fülkéjéből végezhető. A munkahengertúlnyomás elleni védelemmel van ellátva, megóvva mind a traktor,mind a munkagép hidraulikus rendszerét.

Figyelembevéve a különböző elemek eltérő igénybevételét, felhasználvaa több évtizedes gyártási tapasztalatot és a felhasználókkalfolyamatosan fenntartott kapcsolatból származó visszajelzéseket,az Agro-Masz a felhasznál alapanyagok folyamatosan fejlesztésévelelérte, hogy termékei kiváló minősítést értek el.


Amegfelelő típusú és felszereltségű eke kiválasztásánál azalábbi szempontokat vegyük figyelembe:


−milyen teljesítményű erőgéppel kívánjákhasználni az ekét,

−milyen művelési mélységtartományt igényelnek atermesztett kultúrák,

−milyen talajtípuson, vagy típusokon fogják használniaz ekét.


Azeke megfelelő működtetéséhez szükséges erőgépteljesítményének alsó határértékét a laza, felsőhatárértékét a kötött, nehéz talajokra vonatkozóan adja meg agyártó. Az alsó értéktől gyengébb traktor nem tudjamegfelelően üzemeltetni, a felső értéktől nagyobb teljesítményűpedig károsíthatja az ekét. Figyelembe kell venni a művelendőterület domborzati viszonyait, illetve a szélsőséges időjárásikörülmények által előidézhető talajminőség változásokatis.

Afix, illetve csavarokkal állítható fogásszélességű ekéket azegységes, vagy nem jelentős mértékben eltérő talajtípusúterületekre javasoljuk.

Fontos,hogy a rendelés pillanatában ismertek legyenek a munkakörülmények,azaz van-e kukoricaszár, gabonamaradvány a talajban, a megművelendőterület, ahol az eke dolgozni fog mező vagy más jellegűföldterület.

Azalapeke előhántókkal vagy előhántók nélkül is rendelhető.Miután kiválasztottuk az alapeke típusát azt is meg kellhatározni, hogy milyen kiegészítő felszerelésekre lesz szükség.

Ezazért fontos, mert egyes opciók csak a gyártás folyamatábanépíthetők az ekére, ilyen például a fix fogásszélességűekékre javasolt, az utolsó tag levehetőségét biztosítógyorscsatlakozó perem, mely lehetővé teszi, hogy például egynégy fejes ekét szükség esetén három fejesre alakítsunk, amiáltal alkalmassá válik kötöttebb terület megművelésére.


Agro-Masz félig függesztett 3, 4, 5, fejes váltva forgatóekék:

  • kő elleni biztosítás,

  • állítható fogásszélesség 38, 42, 46, 44 cm-es (gyárilag 46 cm),

  • gumikerék állítható művelési mélység,

  • hidraulikus szög változás,

  • Automatikus vonórúd,

  • gerendely magasság 76 cm,

  • ekefej osztás 100 cm,

  • szabványos vésőorr,

  • Az összes munkafelület edzett bóracél,

  • keret – profil: 140×140.

Műszaki adatok

Típus

Ekefejek száma (db)

Tömeg (kg)’

Teljesítmény igénye (LE)

Munkaszélesség (m)

Teljesítmény (ha/h)

PO3

3

1250

65-90

0,96-1,32

0,6-1,1

PO4

4

1500

90-115

1,28-1,76

0,8-1,5

PO5

4 1

1800

110-140

1,60-2,20

1,0-1,8

‘ felszereltségtől függően változhat.

Maradjunk kapcsolatban!

Kérjen egy gyors ajánlatot elképzelésére.