Keresés
Close this search box.

A legkisebb gyümölcsszedő gép elektromos hajtással

Elektromos OB 40

Az Obstblitz OB 40 segítségével kisebb gyümölcsösök kibocsátásmentesen és kevés zajjal művelhetők meg. Előre- és hátramenettel rendelkező, erőteljes elektromos motoros hajtásával és két 24 voltos akkumulátorával az OB 40 óránként 700–1500 kg gyümölcsöt képes összeszedni. Ezzel az OB 40 a kisebb gyümölcsösök kézi gyümölcsszedésének ideális gépesített alternatívája.

OB 40 gyümölcsszedő gép, illetve gyümölcsösszeszedő gép

Az OB 40 a legkisebb elektromos hajtású gyümölcsszedő gép / gyümölcsösszeszedő gép.

A szétszórt gyümölcsöt gyakran otthagyják a gyümölcsösökben, és kis mérete vagy helye miatt csak kézzel takarítható be. Pontosan itt lép közbe az Obstblitz OB 40.

Az OB 40 a legkisebb gyümölcsbetakarító gép elektromos hajtással és tisztítással. Ezzel az OB 40 a kisebb gyümölcsösök gyümölcsfáinál a kézi gyümölcsszedés ideális mechanikus alternatívája. Így a kisebb, kb. 5–10 tonna mennyiség kibocsátásmentesen és kevés zajjal kezelhető.

Kevés zajjal járó és kibocsátásmentes munkavégzés az elektromos OB 40 géppel
Ezt a gyümölcsszedő gépet, illetve gyümölcsösszeszedő gépet különösen érdemes kisebb gyümölcsösökbe megvásárolni. A földön heverő gyümölcs mennyiségétől függően óránként 700–1500 kg gyümölcs és zöldség szedhető fel a 40 cm-es munkaszélességgel. A diófélékhez való opcionális készlettel diófélék, például dió is felszedhető. Az Obstblitz két 24 voltos akkumulátorral működik. Ez azt jelenti, hogy az elektromos hajtású Obstblitz OB 40 tökéletes gép mindazok számára, akik kisebb mennyiséget kívánnak kibocsátásmentesen és alacsony zajszinten kezelni.

Előnyök:
ideális kisebb gyümölcsmennyiségekhez
kibocsátásmentes
kis zajjal jár
hosszú akkumulátor üzemidő
elektromos hajtás
tiszta szedési teljesítmény, levél- és fűmaradványok nélkül
nagyon egyszerű üzemeltetés és karbantartás
opcionális diófélékhez való készlet diófélék betakarításához
állítható magasságú markolat
vezérlő a változtatható sebességhez, illetve előre és hátra mozgáshoz
opcionális további kosár
műanyag borítással
állítható szedési sebesség külön motorral
a gyümölcsfelvétel magasságának egyszerű beállítása.