Keresés
Close this search box.

A LEGJOBB CSŐFELÚJÍTÁSRA A RENOVATOR GRUNDOBURST 1250G

MEGBÍZHATÓ VÍZCSŐHÁLÓZATOK

NAGYOBB ELLÁTÁSBIZTONSÁG AZ ÁRKÁK NÉLKÜLI VÍZFŐSZERELÉSÉVEL

A vízipar világszerte folyamatosan azzal a kihívással néz szembe, hogy biztosítsa a jó minőségű ivóvízellátást, és a csőrendszer kapacitását az egyre növekvő vásárlói igényekhez igazítsa. Ennek biztosítására, miközben a közművek és a fogyasztók költségei a lehető legalacsonyabb szinten maradnak, az árok nélküli technológiák fenntartható és megbízható megoldásokat kínálnak. Az árok nélküli vízvezetékek és vízszolgáltató csatlakozások kiépítésével a vízvezeték-hálózat átalakításának költségei a lehető legalacsonyabb szinten maradnak a szállítók és a fogyasztók számára, védik a környezetet, és hosszú távon biztosított az ellátás.

NYERESÉGES VÍZVEZETŐ HÁLÓZATOK

A Nodig technológiát használva a vízvezeték-szerelésnél jövedelmező és környezetbarát módon építheti ki és tarthatja karban ellátó hálózatát – meglévő komplex infrastruktúrákban, valamint olyan területeken, ahol a nyílt építésű fejlesztés sem ökológiailag, sem gazdaságilag nem ésszerű. Különféle módszerek alkalmazhatók a vízszállítási és elosztási nyomócsövek szerelésétől a házbekötésig, a sérült vízvezetékek fenntartható felújításáig.

VÍZVEZETÉK KIÉPÍTÉSE NODIG TECHNOLÓGIÁVAL RÖVID pillantásra

Megbízható vízvezeték-szerelés és vízvezeték-építés utak mentén, valamint forgalom és vízi utak alatt, minden szabványos anyagból készült rövid vagy hosszú csövekkel. Földalatti vízvezeték építése az épületből vagy közvetlenül a csatlakozó helyiségből a főcsőhöz vagy az ellenkező irányú kiszolgáló csatlakozásokhoz. Javíthatatlanul megrongálódott csővezetékek árok nélküli felújítása új vezetékekkel a meglévő csővezetékben a vízveszteség hosszú távú elkerülése érdekében. A vízvezetékek árok nélküli felújítása lehetővé teszi a szivárgások tartós megelőzését, miközben a csőkapacitást 1-2 névleges szélességben módosítja. Megbízható és pontos technológia a vízvezeték-szereléshez, biztonságos és bevált alkalmazáshoz.

QUICKLKOCK BURST RUDAK

Gyors reteszelő tengelykapcsolók menet nélkül (QuickLock), nincs szükség kenésre, ezért nincs szükség időigényes összecsavarozásra

Gyors rúd behelyezés és eltávolítás

A rudak gyorsabban csatlakoznak, mint a menetes rudak

Abszolút lökés- és húzásálló

Képes megbirkózni a kanyarokkal

Integrált gyártás, ezért rendkívül ellenálló a stressznek

Robusztus, alacsony kopásálló, mivel nincs szükség rögzítésre

Nem csúsznak vissza a rudak, a közvetlen erőátvitel miatt

Rúdrendszer kényelmes bottartozékokkal

Hosszabb élettartam, mint a csavarozott rudaknál

A QuickLock repesztőrudak 35 mm átmérőtől kaphatók ND 50-es csövekhez

Egyéb rúdátmérők: 54 mm, 75 mm, 100 mm, 120 mm és 140 mm.

 • Kompakt méretek kis gödrökhöz
 • Gödörből mindkét irányban alkalmazható
 • Gyors működési ciklusok és nagy teljesítmény
 • Gyors rúd áttolása a régi csövön és új cső beépítésekor
 • Gyorsan az induláshoz
 • Minden gépmodell rendelkezik távirányítóval
 • Kis súly a könnyű szállítás érdekében
 • Az eljáráshoz specifikus tartozékok
 • Stabil és munkaterület-specifikus konstrukció, amely ellenáll a legnagyobb terhelésnek és igénybevételnek
 • Hosszú élettartam és alacsony karbantartási ráfordítás
 • Ergonomikus működés és magas szintű munkabiztonság
 • CE minősítésű.

A GRUNDOBURST 1250G-től felfelé egy új teljesítményosztály kezdődik. A GRUNDOBURST 1250G max. húzóerő 285 956,92 lbf (127,2 t). A módszertől függően meg tudja újítani a sérült csöveket 5,90 ND-től 23,62 hüvelykig 984,25 láb hosszúságban kb. ≤ 3280,84 láb húzható be, ha visszabélelést alkalmaznak. Ezenkívül a nagyobb beépítési mélységek rendkívüli húzóerőt igényelnek a talaj elmozdításához. Ezen igények kielégítésére a rudakat 66,93 hüvelyk hosszúsággal gyártják, súlyuk egyenként 187,39 font. A rudak behelyezése és leszakítása 1250G típusú berendezéstől felfelé emelővel történik.