Keresés
Close this search box.

A cölöpverő gépek szakembere a Pauselli

A Pauselli SRL egy modern, dinamikus vállalat, amely az autópálya védősínek telepítéséhez szükséges cölöpverő gépek teljes választékát gyártja, valamint a védősín beszereléséhez szükséges sokféle kiegészítőt.
A Pauselli Company SRL 1986 óta gyárt precíziós fém alkatrészeket számítógép által vezérelt gépek segítségével Città di Castellóban, Olaszországban.
Az általunk gyártott, jól bevált cölöpverők mellett a Pauselli vállalat az Ön igényeinek megfelelően más gépeket is megtervezhet és megvalósíthat – a projekttervezéstől a fizikai gyártásig.

A fotovoltaikus szektor fellendülésével a vállalat oszlopmeghajtó gépeket kezdett tervezni és gyártani a panelszerkezetek oszlopainak felszereléséhez.

Az első minőségi alkatrészek, a menetsebesség és a cölöpverő gép megbízhatósága lehetővé tette, hogy a Pauselli márka egyre ismertebbé váljon. A fotovoltaikus szektor megszületésével a Pauselli vállalat oszlopmeghajtó gépeket kezdett tervezni és gyártani a panelszerkezetek oszlopainak felszereléséhez, meghódítva egy újabb piaci rést.

Nemzetközi vállalat
Számos külföldi vásáron való részvétel lehetővé tette a Pauselli vállalat nemzetközivé válását. A Pauselli srl jelenleg a világ minden részén forgalmaz cölöpverő gépeket, és folyamatosan bővül.
Cölöpverő gépek
A Pauselli utómunkagépeket főleg pályaőrző oszlopok, oszlopok a fotovoltaikus panelszerkezetekhez, horgonycsavarok az alapokhoz vagy a fotovoltaikus panelek, faoszlopok a kerítésekhez, valamint oszlopok a szőlőültetvényekhez és gyümölcsfákhoz használják. Az alábbiakban néhány modellt a fotovoltaikus szektorra összpontosítunk.
Post driver mod. 700: Ideális vágányvédők, fotovoltaikus paneloszlopok, csavarok és faoszlopok telepítéséhez • Legfeljebb 3,5 méter magas oszlopokat ültethet.
Post driver mod. 900: Ideális PV paneloszlopok és horgonycsavarok telepítéséhez, akár 4,5 méter magas oszlopokat is telepíthet.
Post driver mod. 1200: Ideális fotovoltaikus paneloszlopok telepítéséhez és fúráshoz. akár 6 méter magas oszlopokat is ültethet.
Kiegészítők
A fotovoltaikus szektor kiegészítőként kiemelkedik GPS-rendszere, amely a fotovoltaikus panelek oszlopainak elhelyezésére szolgál a projekt koordinátái alapján.


Egyedi speciális gépek
Ügyfeleinek igényeire reagálva a Pauselli személyre szabott gépeket tud tervezni és gyártani a legkülönbözőbb ágazatok számára. Pontosabban, a fotovoltaikus szektor számára van egy panel mosógépük a fotovoltaikus panelek tisztításához.
Cölöpverő gép Pauselli 700-modell


Cölöpverő gép Mod. A 700 stabil, kompakt és gyors mozdulatokkal rendelkezik, amelyet kifejezetten a közúti biztonsági korlátok telepítéséhez terveztek.
A gép fából készült cölöpökhöz és fotovoltaikus telepítéshez is használható. A mod.700 szabvány szerinti cölöpverő gép legfeljebb 3 méter magas cölöpöket telepíthet.
Kérésre a gépet egy hosszabbító oszloppal lehet ellátni 3,50 méteres cölöpök felszereléséhez.
A kerítésekhez használt Pauselli cölöpgépet úgy tervezték, hogy mély lejtésű talajon dolgozzon. Előfúró rendszerrel van felszerelve, amely megkönnyíti a fa cölöpök földbe történő beépítését.

OPCIÓK:

Hosszabbítás 3500 mm-ig.

DÍZEL KUBOTA MOTOR MOD. V2403 / M hűtött víz, 4 hengeres, kW 36,5 (LE 48,9)

GPS rendszer
A Stonex STX-Suite GPS rendszer lehetővé teszi a fotovoltaikus parkok és szőlőültetvények oszlopainak és cölöpjeinek pontos és gyors felszerelését a topográfiai felmérés költségei nélkül.
A berendezés két GPS-vevőből áll a cölöpverő gépen, az egyik állványon és egy tablet integrált szoftverrel. A Stonex alkalmazás lehetővé teszi az operátor számára, hogy előkészítse a projektet az irodában vagy kint a terepen, és megtekinthesse a táblagépen.
Az oszlopon található két vevő jelzi a cölöpverő gép és a telepítendő oszlopok sorát, valamint a hidraulikus kalapács elhelyezésének fenti pontját.
Ez biztosítja, hogy a cölöp pontosan a helyszínen legyen beütve a projekt tervének megfelelően, ezáltal a telepítés folyamata rendkívül gyors és egyszerű.
Cölöpvizsgálati rendszer
A Pauselli cölöpverő gép felszerelhető tesztrendszerrel a hajtott cölöpök statikus tesztjeinek elvégzéséhez.
Ezt a rendszert úgy alakították ki, hogy az őrsín szerelői rendkívül könnyedén ellenőrizhessék az útszéli és a viaduktkorlátok tartását. Használható a szerkezeti fotovoltaikus cölöpök tartásának ellenőrzésére is.
A teszt eredményei azonnal kinyomtathatók, USB-meghajtóra menthetők vagy e-mailben elküldhetők valós idejű ellenőrzés céljából közvetlenül az irodából.
A telepített GPS rendszerű cölöpverő gépekben teljesebb jelentések mutatják be a teszt pontos helyzetkoordinátáit.
Fúrólyukak átmérője 2 „3” 4 „
A mély fúró berendezés egy speciális berendezés, amely az önjáró cölöpmeghajtó gépen alkalmazható az útburkolat fúrásához minden nehéz állapotban.
A Downhole fúrókalapács mindenféle talajt, vasbetont, kőzetet és gránitot fúr.